gucci1 06.10.04, 12:36 Witam, Właśnie śliczna czerwona sukieneczka mojej Martusi zafarbowała wszystkie ciuszki i pieluchy. Co zrobić? Jakich środków użyć, żeby wybielić pozostałe rzeczy? Proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anka1 Re: WYBIELANIE 06.10.04, 13:49 kiedys z takimi problemami radzilam sobie plynem LOC, ale mial go w sprzedazy tylko amway. Odpowiedz Link Zgłoś
mkolaczynska Re: WYBIELANIE 06.10.04, 14:32 Najlepszy najbezpiecazniejszy dla skóry dzidzi sposób to słońce, ale takie letnie, więc gdzie ty je teraz znajdziesz (Jednak napisze bo może Ci się kiedyś przyda) wilgotne rzeczy rozłożone kładziesz na słońce np. słoneczny balkon, ja kładłam na macie plażowej i cfo jakiś czas jak ubranka podeschną należy znów lekko skropić je wodą(właściwie jak słoneczko mocno grzeje to powinno się udać i teraz np. dziś), ja tak wybielałam jeszcze niedawno pieluchy, a jeśli musiałaś choć przez jakiś czas używać tetry to wiesz jak trudno usunąć ślad po kupce. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gucci1 Re: WYBIELANIE 07.10.04, 11:58 Dzięki Dziewczyny za pomoc, wczoraj kupiłam wybielacz ACE cytrynowy, namoczyłam zafarbowane ranka na kwadrans. Potem włożyłam do pralki, wyprałam w 40 stopniach i ... wszystko bielusie Nie ma to jak stare ACE Odpowiedz Link Zgłoś
mkolaczynska Re: WYBIELANIE 07.10.04, 15:56 No cóż nie chcę Cię martwić, ale ja też tak zrobiłam z jedną plamką skutek jest taki, że dzieciaczek dostał wysypki, no ale może to moje takie nadwrażliwe Odpowiedz Link Zgłoś
mamma_mia11 Re: WYBIELANIE 07.10.04, 18:39 Polecam mydelko do odplamiania dr.Beckmann. Jest rewelacyjne. Trzepa potrzec nim wilgotna powierzvchnie, zostawic na chwile i wyprac. Odpowiedz Link Zgłoś
mkolaczynska Re: WYBIELANIE 07.10.04, 22:02 podobno odplamiacz Global Astro z aktywnym tlenem to rewelacja, ale dopiero teraz się dowiedziałam Odpowiedz Link Zgłoś