Dodaj do ulubionych

Czy nowe pampersy uczuliły jeszcze kogoś???

16.10.04, 23:58
Ja podejrzewam uczulenie własnie od pampów, tzn znajoma mi podsunęła tą
myśl, bo je córa tez tak ma , a dodam ze od urodzenia były pampersy i
żandycvh problemów, a tu o prosze. Poczatkowo zwalałam na jedzenie, ale nic
mi nie przychodziło do głowy, a cipka cały czas zaczerwieniona i nic nie
pomogałao a pampersy cały czas w ruchu. Czekam na Wasze uwagi.dzięki i pa
Obserwuj wątek
    • malgpaci Re: Czy nowe pampersy uczuliły jeszcze kogoś??? 17.10.04, 09:15
      cześć!jak najbardzie pampersy mogły uczulić Twoją córcie. mój syn Rysiek 7
      tygodniowyokoło 2 tygodni po porodzie też miał zaczerwienienia aż dotał bąbli.
      postanowiłam zmienić pieluchy na haggisy. a wiem że jest taka możliwoć odnośnie
      uczulenia na pampersy, ponieważś w szpitalu podobny problem miała jedna z mam.
      nic nie zaszkodzi sprawdzić, czy to napewno to. pamiętaj jednak że na zejście
      obiawów musisz poczekać nawet do 2 tygodni. z pozdrowieniami Małgorzata
    • mamaaniolka Re: Czy nowe pampersy uczuliły jeszcze kogoś??? 17.10.04, 14:23
      Mialam podobny problem. Moja corka miala przez 3 miesiace (!) zaczerwieniona
      pisie. Lekarze nic sensownego nie poradzili. Przez ostatni miesiac smarowalam
      jej te biedna pisie clotrimazolem (rada z forum, wcale nie od lekarzy smile),
      zaczerwienienie bledlo, ale nie znikalo. W koncu pomyslalam, ze to moze
      uczulenie na Pampersy i przeszlam na Belle. I zaczerwienienie zniklo! Myslalam -
      strzal w dziesiatke. Az po jakims miesiacu skonczyl sie zapas pieluch Belli
      (nie ma to jak male miasteczko...) i musialam znowu kupic Pampersy. No i nic
      jej nie jest. Widocznie jednak ten clotrimazol w koncu pomogl? Widocznie to
      jednak byly jakies drozdzaki? Nie wiem, ale ciesze sie, ze problem zniknal!
      Acha, uzywamy Pampersow Total Care New (bo tylko takie sa dostepne w naszym
      miasteczku wink)
      Pozdrawiam
      • mamaaniolka Re: Czy nowe pampersy uczuliły jeszcze kogoś??? 17.10.04, 14:24
        Moja coreczka jest tylko o dzien starsza od twojej smile)) A problem zaczal sie w
        czerwcu.
        • mama_alusi1 Re: Czy nowe pampersy uczuliły jeszcze kogoś??? 17.10.04, 16:25
          Dzięki dziewczyny za odpowiedzi, tez dostałam od lekarz tą maść.MOże by pomogłą
          ale dołożyła sie teraz bieginka i cała pupa odparzona, mała złapałą jakis
          wirusisko i gorączka spadłą a buegunka pojawiłą sie i prawdop. od antyb.

Do mamy Aniołka wink Twoja córa z 14 listopada 2003???
          Jesli tak to wpadaj na forum dzieciaczków z listopada
          • mama_alusi1 Re: Czy nowe pampersy uczuliły jeszcze kogoś??? 17.10.04, 16:33
            ojej co ja plote z 12 listopada???

Oto link na forum zaloguj sie jak masz chęć, sporo nas jest ale im wiecej mamuś
            tym lepiej smile))
            forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20661
            • elizabeth17 Re: Szare pampy 17.10.04, 17:19

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka