mama_lidki 17.01.05, 21:46 Jaka jest przyczyna powstawania ciemieniuchy?, bo to jak ja zwalczyc, to juz wiem, ale denerwuje mnie to, ze co ja zwalcze, to znowu powraca. Wiec zapytam jeszcze raz Jaka jest przyczyna powstawania ciemieniuchy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikita0 Re: Ciemieniucha 17.01.05, 21:48 Jeszcze niedojrzała gospodarka łojtokowa Odpowiedz Link Zgłoś
bernusia Re: Ciemieniucha 17.01.05, 21:52 ciemieniucha najczęsciej powstaje w okolicy ciemiążka. Główka jest tam mięciutka dlatego łatwo o łojotok i jego nawroty. Też mam ten problem. Po kąpieli mus parafina ciekła - nie olejki..... Odpowiedz Link Zgłoś
mama_lidki Re: Ciemieniucha 17.01.05, 21:55 Swietny ten Twoj Mikolajek, naprawde super facecic ))) Dzieki za odpowiedz, troche mnie zmartwila, bo na to wychodzi ze moja Lidka jest ciagle w czyms niedojrzala a to ulewanie, teraz ta ciemieniucha, ciekawe ile jeszce niedojrzalosci ma Lidka )) Dziekuje za szybka odpowiedz, zastanawialam sie czy ciemieniucha moze wylazic, bo ja np.: za duzo mleka pije. Odpowiedz Link Zgłoś
nikita0 Re: Ciemieniucha 17.01.05, 22:27 hm, mój ma prawie 4 miechy i dopiero teraz mu wyskoczyła. Ale to raczej z mlekiem nie ma nic wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś