cocosek1 26.01.05, 19:43 mój 10- miesięczny synek często ma sińce pod oczami, wygląda wtedy na bardzo chorego, a wogóle to jest okaz zdrowia i 100 % energii. Czy taka jego uroda czy to może coś oznaczać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_debiutantka Re: sińce pod oczami - problem czy uroda? 26.01.05, 21:46 podnoszę, bo i mnie to interesuje Odpowiedz Link Zgłoś
angelakok Re: sińce pod oczami - problem czy uroda? 26.01.05, 21:47 moj synek, niecale 10 m-cy, tez tak ma i tez nie wiem dlaczego. moze ktoras mama odpowie nam na to? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: sińce pod oczami - problem czy uroda? 26.01.05, 21:59 w jednym z wątków przeczytałam, że może to być objaw robaczycy, ale głowy nie dam. Mojej córce akurat czesto puchły oczka, ale badania nic nie wykazywały. Odpowiedz Link Zgłoś
cocosek1 Re: sińce pod oczami - problem czy uroda? 26.01.05, 22:31 o Jezu... a ja mam dwa psy... Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: sińce pod oczami - problem czy uroda? 26.01.05, 22:48 relax!, aczkolwiek, a nawet gdyby, to są jeszcze leki Odpowiedz Link Zgłoś
goskajm Re: sińce pod oczami - problem czy uroda? 26.01.05, 23:01 Ja też mam sińce pod oczami-miałam je od zawsze,zanim przestałam normalnie przesypiać noceMoja lekarka-alergolog kiedyś mi mówiła, że to charakterystyczne dla alergików Fakt, alergikiem jestem, mój synek też ma takie podkrążone oczka, ale narazie objawów alergii, tfu,żadnych.. Odpowiedz Link Zgłoś
leli1 Re: sińce pod oczami - problem czy uroda? 27.01.05, 08:40 moj synek tez ma podkrazone oczka, az sine. Nie podoba mi sie to, zrobilam badania krwi...ok, badania kału...ok, alergikiem raczej nie jest, zwierzat w domu nie mamy.....jedyne co to, ze wybitnie nie lubi spac....moze dlatego? Odpowiedz Link Zgłoś
weronikarb Re: sińce pod oczami - problem czy uroda? 27.01.05, 10:41 Ja slyszalam ze to moze byc anemia lub bakterie w moczu. Jednak moj jakos niema nic z tych rzeczy, a tez ma podkrazone oczy - do spiochow niestety tez nie nalezy. Pozatym jak mial bakterie w moczu to wtedy dopiero strasznie wygladal, jak dziecko co najmniej z jakiegos obozu Odpowiedz Link Zgłoś
karola-1 Re: sińce pod oczami - problem czy uroda? 29.04.05, 16:58 Witam, mój syn jutro kończy 6m-cy, dzisiaj zobaczylam takie "ogromne" sińce pod oczami aż się przestraszyłam i odrazu weszlam na forum po wcześniejszym ululaniu malego. Fakt ze po śniadanku spał ok 1 godzinki, po obiedzie z jakieś 15 min ale dokładnie nie wiem (ostatnio sypiał po obiedzie 1, 1,5 a nawet do 2-ch godz) więc może spal za króko i dlatego. No mam nadzieję że po trzeciej drzemce, która mam nadzieję będzie minimum godzinna (moze wtedy znikna). Tak przy okazji, moj mały urwisek dopiero tak łądnie sypia od około 1,5 tygodnia i nareszcie przesypia noce )))) pozdr KArolina p.s. mam nadzieję ze te podkrążone oczki to efekt tylko nie wyspania Odpowiedz Link Zgłoś
hanya00 Re: sińce pod oczami - problem czy uroda? 29.04.05, 17:25 sprawdzcie dzieciom morfologie i poziom zelaza Odpowiedz Link Zgłoś