winniczka1 31.01.05, 19:00 Jestem swieżo upieczoną mamą na czym polega Metoda zaklinaczki??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olida Re: Metoda zaklinaczki??? 31.01.05, 20:03 Proponuję zacząć od obejrzenia jej programów na pr II w czwartek i piątek o 12:30. Poza tym jest książka dostępna w www.kdc.pl język niemowląt. Najlepiej obejrzeć najpierw program, to zorientujesz się o co chodzi, bo szczerze mówiąc trudno wytłumaczyć zasady Tracy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_antek Re: Metoda zaklinaczki??? 31.01.05, 20:37 Witaj, zdecydowanie zacznij od książki. Antek ma ponad 3,5 miesiąca i dopiero teraz przeczytałam książkę i o 4 miesiące za póżno. Jeżeli masz mozliwość to zdecydowanie przeczytaj książkę, bo to cała filozofia a nie jakaś tam jedna metoda. Bez odpowiedniego ułożenia dnia, karmienia itp, jedna metoda nie ma sensu Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
radowinkaala Re: Metoda zaklinaczki??? 31.01.05, 21:11 Zajrzyj na Twoją skrzynkę gazetową - npisałam tam do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś