kika34 25.03.05, 12:07 Moj 2,5 mies. synek ma bardzo sucha, luszczaca sie skore na glowce. Kilkakrotnie w ciagu dnia oliwkuje glowke i czesze, ale z marnym rezultatem. Moze macie jakies sposoby na pozbycie sie tego problemu? Dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wera_k Re: sucha skora na glowce 25.03.05, 12:13 Z tego co slyszalam to moze byc winna oliwka, moja corcia tez ma lekko sucha skorke, ale sie nie luszczy, to chyba wina cieplego powietrza w blokach... Odpowiedz Link Zgłoś
rechotka Re: sucha skora na glowce 25.03.05, 19:05 czesc Ja smarowalam Linomagiem, jest duzo lepiej. Teraz przechodzimy na krem Oillatum. Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
vievioora Re: sucha skora na glowce 29.03.05, 15:48 u nas oilatum średnio się sprawdziło. problem suchej skórki na głowie rozwiązaliśmy dzięki płynowi do kąpieli Ziajki (ten od 1szego dnia), na bazie parafiny + vit a oraz e. Wystarczyły dwa mycia. Polecam. __ zrobiłam stronkę :: www.vievioora.com :: Odpowiedz Link Zgłoś