xemm1 15.06.05, 09:52 Komuś udało się coś wygrać w pierwszym etapie? PozdrawiaMY Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xemm1 Re: konkurs GERBERA 15.06.05, 09:59 no tak, tylko mi chodziło o te dodatkowe nagrody, dla pierwszych 10.000 zgłoszeń Odpowiedz Link Zgłoś
nataliamackowiak Re: konkurs GERBERA 15.06.05, 10:01 tak szybko to oni nie informują tez czekam Natalia Odpowiedz Link Zgłoś
kkkasiaaa1 Re: konkurs GERBERA 15.06.05, 10:22 Te dodatkowe nagrody tez beda przyznawane dopiero po losowaniu. My tez cierpliwie czekamy . Odpowiedz Link Zgłoś
anulafla Re: konkurs GERBERA 15.06.05, 10:32 Ja na I etap sie spóżniłam ale wysłałam etykiety tak zeby dotarły do nich w 1 dniu II etapu więc mam nadzieję, że coś z tego będzie - dowiem się 11 lipca Odpowiedz Link Zgłoś
kkkasiaaa1 Re: konkurs GERBERA 21.06.05, 06:56 Pierwszy etam za nami . Czy wiecie czy mozna jakos sprawdzic czy sie cos wygralo ( nie mowie o nagrodzie głównej tylko o tych dodatkowych ). Czy na sronie gerbera ta lista zwyciezców gdzie sie wpisuje swoje dane zeby sprawdzic dotyczy tylko nagrody głownej czy tych dodatkowych tez?. Odpowiedz Link Zgłoś
nataliamackowiak Re: konkurs GERBERA 21.06.05, 07:11 mnie też tam nie ma jak wpiszę swoje dane...a wysyłałam w pierwszy dzień, nie wierzę żeby 10 tys. osób też to zrobiło w pierwszy dzień... Co myslicie? Natalia Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: konkurs GERBERA 21.06.05, 07:44 Nas też nie ma na tej liście, a etykiety wysyłaliśmy pierwszego dnia. Może to taka ściema....? Nina (30 stycznia 2005r.) Odpowiedz Link Zgłoś
nataliamackowiak Re: konkurs GERBERA 21.06.05, 07:48 A może ta wyszuwarka wygranych osób jeszcze nie działą... Zadzwonie do Gerbera i się dowiem, ale po 8. Natalia Odpowiedz Link Zgłoś
joanna023 Re: konkurs GERBERA 22.06.05, 23:56 ja wygrałam koszulkę.Lista stron na stronie internetowej jest od dzisiaj,więc mozna sprawdzić.Wyobraż sobie ile osób wysyła z całeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjPolski.Więc 10 tys osób to jest w sumie nie tak duzo na taki kraj jakim jest Polska.Poza tym jesli ktoś wysyła po 8 ,9 kopert to niestety inni nie mają szans.No ale zasada kto pierwszy ten lepszy obowiązuje.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nataliamackowiak Re: konkurs GERBERA-już wiem 21.06.05, 08:02 Dzwoniłam do Gerbera, miła Pani powiedziała mi, że jeszcze ta wyszukiwarka nie działa, prawdopodobnie będzie działać dzis popołudniu. Natalia Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 do Natalii 21.06.05, 08:04 Natalia, jesteś the best! Nina (30 stycznia 2005r.) Odpowiedz Link Zgłoś
nataliamackowiak Re: do Natalii :-) 21.06.05, 08:05 pozdrawiam P.S.Ciekawe czy wygrałyśmy-hihi. Odpowiedz Link Zgłoś
kkkasiaaa1 Re: do Natalii :-) 21.06.05, 08:20 Dzięki Natalia za info. Tez jestem ciekawa czy wygralysmy . Będę sprawdzac. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaleczka Re: konkurs GERBERA 21.06.05, 12:12 witajcie, ja także wysyłałam prawie od początku konkursu kupony - w sumie z 8-9 kopert po 20 sztuk i ciekawe czy coś wygram z córcią czy to przekręt. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agawa75 Re: konkurs GERBERA 21.06.05, 12:33 Moge Was pocieszyc - pracuje w reklamie - i takie konkursy to nie sciema. Nagrody sa!!! Tyle, ze przychodzi tyle zgloszen, ze rzeczywiscie czasami wydaje sie, ze to niemozliwe zebysmy nie wygraly. Sama nie bralam udzialu - dzidzius jeszcze w brzuchu, wiec Gerberow nie kupuje ale poinformowalam siostre aby brala udzial. A... i nie pracuje dla Gerbera )) Odpowiedz Link Zgłoś
io77 Re: konkurs GERBERA 21.06.05, 13:06 ja tez nic nie wygralam, w drugi dzien wyslalam moze ktos jednak...? Odpowiedz Link Zgłoś
angelka2 Re: konkurs GERBERA 21.06.05, 13:28 ja do nic napisalam i wlasnie dzis mi odpisali ze od 22 czerwca bedzie lista osob ktore wygraly (na ich stronie) ja tez wyslalam 1 dnia konkusru! Odpowiedz Link Zgłoś
kkkasiaaa1 Re: konkurs GERBERA 22.06.05, 08:39 I jak tam cos juz jest na stronie ? Bo mi nie chce sie uruchokic ich stonka. Odpowiedz Link Zgłoś
fryta84 Re: konkurs GERBERA 22.06.05, 10:00 a mozecie podac co jaka to stronka. ja poslalam na II etap i 27 chce poslac na III wiec wyniki II beda troszke pozniej. zycze wszystkim wygranych!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: konkurs GERBERA 22.06.05, 13:26 No i jak tam? Wygrał ktoś coś? Nina (30 stycznia 2005r.) Odpowiedz Link Zgłoś
monika121975 Re: konkurs GERBERA 22.06.05, 14:30 No właśnie? Bo nas nie ma na liście zwycięzców (no chyba, że nie działa jeszcze wyszukiwarka). Odpowiedz Link Zgłoś
nataliamackowiak Re: konkurs GERBERA-wyniki!! 22.06.05, 15:12 Renata Kociel z Warszawy wygrała wycieczkę do Grecji!!! Ja wygrałam bluzeczkę. Dzwońcie sobie do Gerbera-0801 13 66 66 Listę tam mają, a w necie jeszcze nie. Może na forum jest ta Pani co wygrała wycieczkę?? Natalia Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: konkurs GERBERA-wyniki!! 22.06.05, 20:03 hihi wygralam koszulke, powiedzcie mi bo juz nie pamietam jak wysylalam zgloszenie, tera zto na 2 etap nie ma sensu wysylac? a jak wyslac na 3 etap...? Odpowiedz Link Zgłoś
nataliamackowiak Re: konkurs GERBERA-wyniki!! 22.06.05, 20:21 na 3 etap możesz wysłac od 27-06 Natalia Odpowiedz Link Zgłoś
mmarta132 o co chodzi i czy jeszcze trwa??? 05.08.05, 22:13 co to za konkurs i czy jeszcze trwa? Odpowiedz Link Zgłoś
ania800 adres:) 05.08.05, 22:47 www.gerber.pl/index.html może tak się uda wejsc jest tam lista zwyciezców wpisz swoje dane i dowie się czy wygrałaś konkurs już zakończony Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: konkurs GERBERA 22.06.05, 20:34 alez dalam ciala! nie wiedzialam o tych etapach i dzis wyslalam ciezko uzbierane etykiety (my dopiero zaczynamy jesc i pic).A dzis to bez sensu, bo na drugi etap za pozno a na trzeci za wczesnie!!!Buuuuuu!! Nie uzbieram tylu etykiet do piatku!!alez jestem zla na siebie za taka glupote!! Odpowiedz Link Zgłoś
kkkasiaaa1 Re: konkurs GERBERA 22.06.05, 20:46 Ale fajnie , my tez wygralysmy koszulke ))) Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: konkurs GERBERA 22.06.05, 20:50 a my nic, chociaż kupon wysłaliśmy w pierwszy dzień łeeeeee..... Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: konkurs GERBERA 22.06.05, 20:52 A kiedy tam dzwoniłyście? O której? Teraz zgłasza się automatyczna sekretarka. Nina (30 stycznia 2005r.) Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: konkurs GERBERA 22.06.05, 20:55 barbi1 napisała: > A kiedy tam dzwoniłyście? O której? Teraz zgłasza się automatyczna sekretarka. > > > Nina (30 stycznia 2005r.) możesz już sprawdzić na stronie www Jak nie wygramy w drugim etapie przechodzimy na Hipp-a i boboVitę hihihi... Odpowiedz Link Zgłoś
kkkasiaaa1 Re: do xemm1 22.06.05, 21:30 sluchaj a moze cos zle wpisalas np bez polskich znaków - bo troche nie chce mi sie wierzyc ze nie wygralas wysylajac w pierwszym dniu. Sprawdz jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: do xemm1 22.06.05, 22:15 kkkasiaaa1 napisała: > sluchaj a moze cos zle wpisalas np bez polskich znaków - bo troche nie chce mi > sie wierzyc ze nie wygralas wysylajac w pierwszym dniu. Sprawdz jeszcze raz sprawdzałam na różne sposoby.... po raz kolejny mam dowód, że nie mam szczęścia w różnego rodzaju konkursach, ale mam szczęście w miłości )))))) no chyba że poczta zawaliła, też jest taka opcja pozdrawiam i gratuluję wygranej Odpowiedz Link Zgłoś
mama_debiutantka laski, tam jest taka adnotacja... 23.06.05, 00:17 że sprawdzać można od 22.06, czyli od wczoraj. ja jestem Odpowiedz Link Zgłoś
nataliamackowiak Re: laski, tam jest taka adnotacja... 23.06.05, 06:00 Mi wczoraj podali telefonicznie, że wygrałam koszulkę, bo zadzwoniłam. Ale ta Pani mówiła, że wyszukiwarka nie działa jeszcze. Natalia Odpowiedz Link Zgłoś
kkkasiaaa1 Re: konkurs GERBERA 23.06.05, 06:18 Sluchajcie cos mi powiedziala kolezanka, ktora tez myslala ze nie wygrala . Wpiszcie swoje dane drukowanymi literami. Ona jak wpisywala normalnie to jej nie znalazlo - jak drkowanymi to jest ze wygrala. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
anulafla Re: konkurs GERBERA 23.06.05, 08:49 Kiedy wysyłacie etykietki na III etap ? Jutro priorytetem, żeby dotarły do nich na 27 czerwca czy dopiero w poniedziałek ? Jak wysle jutro to bedzie mialo date stempla pocztowego - 24 czerwiec, a dotrze do nich 27 czerwca(czyli w 1 dniu III etapu) - ciekawe jak oni to traktują... patrzą na datę (wtedy wyszłoby ze wysłałam etykietki w ostatnim dniu II etapu ) czy na dzień w którym to dotarło. Odpowiedz Link Zgłoś
nataliamackowiak Re: konkurs GERBERA 23.06.05, 08:54 oni patrzą na date kiedy wyszło z Twojego miasta wyślij w poniedziałek Natalia Odpowiedz Link Zgłoś
anulafla Re: konkurs GERBERA 23.06.05, 08:57 no jesli tak to nie mam co liczyc na spodenki bo wysłałam priorytetem tak zeby do nich dotarło w pierwszym dniu wiec wyszło na to ze zgłosiłam sie na 1 etap w ostatnim dniu jego trwania ... ale teraz wysle w poniedziałek i może bluza się trafi ZOBACZYMY Odpowiedz Link Zgłoś
anetta2511 Re: ja też wygrałam 23.06.05, 09:33 już myślałam ,że to ściema ale wpisałam dane drukowanymi i jest moja Weroniczka będzie miała koszulkę gerbera Odpowiedz Link Zgłoś
ania800 kiedy najlepiej wysłam na 3 etap 23.06.05, 09:48 ja jeszcze nic nie wygrałam(((( wysłałąm na 2 etap ale z tygodniowym opóżnieniem wiec nie ma szans zbieram na 3 i nie wiem czy wysłać w sobote 26 ale to bedzie data z 26 to jeszcze na 2 etap czy rano w poniedziałek jak wysyłacie?? Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: ja też wygrałam 23.06.05, 09:51 dzięki Kkkasiaaa1 za podpowiedź.... no i okazało się, ze z tym szczęściem nie jest tak źle, mój synuś ma koszulkę :- ) pozdrawiaMY Odpowiedz Link Zgłoś
ania800 jeszcze jedno pytanko :) 23.06.05, 09:54 kiedy wysłałyscie kody do pierwszego etapu i wygrałyście wszystkie pierwszego dnia?? Odpowiedz Link Zgłoś
monika121975 Re: jeszcze jedno pytanko :) 23.06.05, 10:51 A my nic nie wygrałyśmy (buuu Ale kolejne etykiety wyslę. Odpowiedz Link Zgłoś
nataliamackowiak Re: ja też wygrałam 06.07.05, 11:54 Dostałam dziś bluzeczkę. Pozdrawiam. Natalia Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: konkurs GERBERA 23.06.05, 11:39 My wysłaliśmy pierwszego dnia, ale niestety nie ma nas na liście. Buuu... Nina (30 stycznia 2005r.) Odpowiedz Link Zgłoś
mmu Re: konkurs GERBERA 23.06.05, 12:10 My też mamy koszulkę!!! Koniecznie wpisujcie drukowanymi literami, inaczej nie wchodzi! Wysłałam pierwszego dnia. Na drugi etap nie wysyłałam, teraz zbieram na trzeci, bo wiem, że to nie ściema! Odpowiedz Link Zgłoś
moniaweg Re: konkurs GERBERA 25.06.05, 10:17 Ja tez wygralam koszulke Rowniez wyslalam pierwszego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
anulafla Re: konkurs GERBERA 27.06.05, 06:40 Ja tez mam koszulkę !!! Cieszę się bardzo ALE posłuchajcie co się stało JA WYSŁAŁAM ETYKIETKI W OSTATNIM DNIU TRWANIA I ETAPU BO CHCIAŁAM SIE ZAŁAPAĆ NA SPODENKI KTÓRE SĄ DO WYGRANIA W ETAPIE II. TYMCZASEM OKAZAŁO SIĘ ŻE MAMY KOSZULKĘ... FAJNIE< ALE NIEZŁY BU... MUSZA TAM MIEĆ SKORO ZAŁAPAŁAM SIĘ NA PREZENT Z I ETAPU WYSYŁAJAC ZGŁOSZENIE W OSTATNIM DNIU JEGO TRWANIA. Dzisiaj wysyłam zgłoszenia na III Etap - może się uda a może nie zobaczymy - jak widać wszystko się może zdarzyć. Mam jeszcze pytania - chcę wysłać dwa zgłoszenia ( bo mam 40 etykietek) - czy mam to wysłać w 1 kopercie czy każde zgłoszenie osobno ? Jak wy robiłyscie? Odpowiedz Link Zgłoś
nataliamackowiak Re: konkurs GERBERA 27.06.05, 07:09 Pewnie że osobno-będziesz miała podwójną szanse na wycieczkę!!! Ja wysyłam 3 razy po 20 szt. Natalia Odpowiedz Link Zgłoś
anula64 Re: konkurs GERBERA 27.06.05, 13:12 ja tez wysłałam w ostatnim dniu pierwszego etapu i mam koszulke naprawdę trzeba dokładnie wpisywać nazwe miejscowości ja wpisałam nowy dwor gdanski i wyszło ze mnie nie ma ale jak wpisałam nowy dwór gdański wyszło wygrałaś koszulkę więc trzeba wpisywać dokładnie ja wpisałam wszystko z małej litery pozdrawioam ania ps także nie wierze że jak ktoś wysłałó w poierwszy dzień trwania konkursu to nie wygrał może zle wpisane dane i dlatego...... Odpowiedz Link Zgłoś
moniaweg Czy dotarly do Was juz koszulki? 06.07.05, 08:13 Ja wygralam i jeszcze nie dostalam Odpowiedz Link Zgłoś
kkkasiaaa1 Re: Czy dotarly do Was juz koszulki? 06.07.05, 08:42 Ja tez jeszcze nie dostalam. a wydaje mi sie ze dwa tygodnie o ktorych oni pisza juz minęly. Odpowiedz Link Zgłoś
kucharzynka Re: konkurs GERBERA 06.07.05, 08:52 Nie martwcie sie, do mnie przyszla koszulka wczoraj. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
martynahpt Re: Wy chyba nie macie co robić?! do boolva 06.07.05, 16:17 Troche rozrywki dziewczyno. Nikt nie bierze tego smiertelnie powaznie. To jest zabawa. Kupuje duzo dan Gerbera wiec co mi szkodzi zdjac etykiete i wyslac? A mzoe przy okazji tej zabawy cos wygram. Troche luzu. Odpowiedz Link Zgłoś
ania800 Która z Wa wygrała ogodniczki?? 12.07.05, 14:12 ja wysłałam ale z tygodniowym opóźnieniem na licie mnie nie ma czyli norma Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 konkurs GERBERa 14.07.05, 11:54 I co dostałyście już koszulki - wygrane w I etapie?, bo do mnie jeszcze nie dotarła..... Aha co z tą listą - II etap - na stronce jest info, że niby od dziś dostępna jest lista zwycięzców ... po wklepaniu gratulują mi wygranej koszulki, której de facto nie dostałam Odpowiedz Link Zgłoś
justys_10 Re: konkurs GERBERa 14.07.05, 12:39 cześć , lista juz jest. Wygrałam ogrodniczki i mój mąż też fajnie prawda? Wysłałam w pierwszym dniu trwania konkursu. Ciekawe kiedy przyślą. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaleczka Re: konkurs GERBERA 14.07.05, 12:33 witajcie, ja tez na razie mam tylko wiadomość, że wygrałam koszulkę, którą dostałam czekamy Odpowiedz Link Zgłoś
moniaweg Re: konkurs GERBERA 14.07.05, 12:59 Ja tez wygralam koszulke i ogrodniczki Niestety koszulka do mnie nie dotarla podobno ostatnie wysylki byly 1.07.05, teraz czekaja na zwroty. Mam dzwonic w przyszlym tygodniu, wtedy zdecyduja jak uwzglednia moja reklamacje. Szkoda, ze wysylaja wygrane zwyklym listem, a nie poleconym (ja ostatnio dostalam materialy promocyjne w otwartej kopercie!!!) Podaje Wam nr 801 136 666 - jesli nie macie jeszcze koszulek dzwoncie do nich. Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: konkurs GERBERA 14.07.05, 13:11 zadzwoniłam do nich i faktycznie ostatnie wysyłki były 01. lipca, Pani strasznie się zdziwiła, że jeszcze przesyłka nie dotarła, też czekamy do przyszłego tygodnia A ogrodniczek nie wygraliśmy, ładne klocki - wysyłka w pierwszy dzień... bez komentarza hmmmm.... to może dlatego mojemu dzieciaczkowi posmakował ostatnio HIPP, bojkotujemy Gerbera he he he he Odpowiedz Link Zgłoś
monika26kr Re: konkurs GERBERA 14.07.05, 13:30 Ja tez wyslalam 2 zgloszenia pierwszego dnia i nie wygralam spodenek(( Czy to mozliwe, ze az tyle osob wyslalo 1-wszego dnia? Odpowiedz Link Zgłoś
szachniewicz19 Re: konkurs GERBERA 14.07.05, 14:45 rzeczywiście troche to dziwne pisali ze dziś bedzie mozna sprawdzić a po wpisaniu gratuluje wygrała pani koszulke bawełnianą ehhhh Odpowiedz Link Zgłoś
kate33 Re: konkurs GERBERA 14.07.05, 15:32 Kurcze, a ja wysłałam dopiero dzisiaj na III etap. Niestety nie doczytałam, że bluzy są dla pierwszych 10 tys osób. Myślałam, że też losują spośród wszystkich zgłoszeń. Ale pocieszyły mnie dziewczyny, które pisały, że wysłały w ostatnim dniu i wygrały. Może w końcu coś wygram? Ale znając moje szczęście to rzecz prawie niemożliwa, ale spróbować zawsze warto. Pozdrowienia dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
kkkasiaaa1 Re: konkurs GERBERA 14.07.05, 15:39 Ja wygralam i koszulke i ogrodniczki ale koszulka jescze nie dotarla Odpowiedz Link Zgłoś
katka74 Re: konkurs GERBERA 14.07.05, 15:44 Ja też wygrałam i koszulkę i spodenki i też niestety koszulka jeszcze nie dotarła. Kazali czekać ale troche to dziwne skoro mieszkam w W-wie... no cóż to mi trochę mąci radość ze spodenek Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
ania800 wygrałam:) 14.07.05, 19:36 a już myślałam że nie, widocznie nie było nowej listy więc mamy ogrodniczki wysłałam tez na bluzę może się uda a kody do drugiego etapu wysłałam dipero tydzień po rozpoczeciu drugiego etapu dziwi mne to że dziwczyny które wysłały w pierwszy dziń nie wygrały Odpowiedz Link Zgłoś
shaktic Re: wygrałam:) 14.07.05, 21:32 A ja wysłałam w pierwszy dzień na siebie i na męża i o dziwo on wygrał ogrodniczki a ja nie. Zabawne Odpowiedz Link Zgłoś
monika26kr Re: wygrałam:) 14.07.05, 22:21 Skoro wygrywa ktos kto wyslal po tygodniu a Ci z pierwszego dnia nie to nie najlepiej swiadczy o Gerberze. Chyba jutro do nich zadzwonie bo troszke mnie to zdenerwowalo. Odpowiedz Link Zgłoś
katecat1 Re: wygrałam:) 15.07.05, 22:29 Skoro wygrywa ktos kto wyslal po tygodniu a Ci z pierwszego dnia nie to nie > najlepiej swiadczy o Gerberze. Chyba jutro do nich zadzwonie bo troszke mnie to > > zdenerwowalo Sprawdż jeszcze - ja sprawdzałam przedwczoraj i wczoraj i "niestety nie udało się wygrać" a dziś "gratulujemy, wygrała pani ogrodniczki", też wysyłałam po tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: konkurs GERBERA 15.07.05, 09:13 wygrałam spodenki. Napisałam do nich kiedy dostanę. Odpisano mi, że konkurs rozstrzygnięto 11 lipca i w ciągu 2 tygodni będzie wysyłka. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
weronika562 Re: konkurs GERBERA 15.07.05, 22:49 czy wy sie jeszcze na takie bzdury lapiecie,czy teraz te z was ktore kupowaly np bobowite zlapaly za sloik gerbera ,na ktorym powiewala etykieta z dodatkiem **rozowe okolary** przestancie karmcie swoje dzieci tym do czego jestescie przekonane a nie obiecanka wycieczki dla troche starszej nierossadnej mamy Odpowiedz Link Zgłoś
anias29 Re: konkurs GERBERA 15.07.05, 22:54 Wysłałam etykietki BO dziecko pije soczki Gerbera. A nie na odwrót. A poza tym czemu zaraz bzdury? Akurat półtora roku temu wygrałam w konkursie wycieczkę do Paryża. Było super Odpowiedz Link Zgłoś
ania800 Do weronika562 16.07.05, 13:36 Jeśli i to przeszkadza że my się w takie "bzdury " bawimy to po co tu wchodzisz nie wydaje mi się żeby któraś mama kupowała soczki gerbera tylko dla koszulki czy dla spodenek mój mały pije tylko soczki gerbera a deserków już nie lubi woli bobovity czy hippa więc kupuję to co lubi na znaczek jeszcze mnie stać więc wysyłam) Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: konkurs GERBERA 18.07.05, 08:52 ja bardzo przepraszam, ale skąd wiesz, że przed konkursem dawałam mojemu dziecku coś innego, niż Gerbery??? Odpowiedz Link Zgłoś
madda71 Re: konkurs GERBERA 17.07.05, 22:52 czy te etykiety to musza byc cale oderwane? moze wystarczy tylko kawalek z nazwa produktu ,kodem? to sie nie da urwac w calosci, bo sie klei. Odpowiedz Link Zgłoś
aniab28 Re: konkurs GERBERA 18.07.05, 00:03 Szkoda ja chyba nie wygrałam,ale dziwne bo wysłałam te etykiety tego samego dnia,co zaczął się 2 etap..trudno.. Odpowiedz Link Zgłoś
nataliamackowiak Re: konkurs GERBERA 18.07.05, 06:05 Dzwoniłam w tej sprawie do Gerbera, chodzi mi o etykietki. I trzeba oderwać jak największa częśc etykiety i ja wysłać. Natalia Odpowiedz Link Zgłoś
madda71 Re: konkurs GERBERA 18.07.05, 22:44 dzieki za odpowiedz...smiac mi sie chce, z siebie oczywiscie hehe. namordowalam sie wczoraj zeby poodklejac te etykietki, wypelnilam kupon, wsadzilam do koperty /chodzilo mi juz raczej o wycieczke niz o bluze/ a na koncu rzucil mi sie w oczy KALENDARZ!! i wczoraj byl 17 lipiec hehehehe...a niedziela i godzina pozna jak na poczty DDD Odpowiedz Link Zgłoś
krawczykasia Re: konkurs GERBERA 18.07.05, 22:50 dziewczyny, ja wygrałam koszulkę, ale wysłałam i na gatki na stronie wpisuję swoje dane i mi piszą, że wygrałam koszulkę, ale o spodniach nic nie piszą ( mam na mysli czy wygrałam czy nie ). Odpowiedz Link Zgłoś