polka79 22.06.05, 15:50 czy szykujecie cos na Dzien Taty od swoich dzieci - jakas mala, "slodka" niespodzianke )) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiulek11 Re: Dzien Taty 22.06.05, 16:37 Owszem) Tatuś mojego synka dostanie w swoje pierwsze ojcowskie święto albo jakąś płytę (bo uwielbiają razem słuchać muzyki) albo jakis inny drobiazg, z którego będą mieli razem z synkiem wspólną uciechę....)Pozdrawiam Kasia. Odpowiedz Link Zgłoś
nataliamackowiak Re: Dzien Taty 22.06.05, 16:42 no właśnie-podpowiedzcie mi nic do głowy nie przychodzi Natalia Odpowiedz Link Zgłoś
gandzia13 Re: Dzien Taty 22.06.05, 16:53 ja mam pomysl ale dopiero na nast dzien ojca.koszulka albo kubek ze zdjeciem meza i naszymi szkrabami,a do tego wielki napis "kochamy Cie tato".w tym roku sie zagapilam i juz nie zdaze,wiec pewnie jakis drobiazg w postaci jakiegos kosmetyku i laurka zrobiona przez starszego synka. Odpowiedz Link Zgłoś
czerska Re: Dzien Taty 22.06.05, 20:51 Ja tez chciałam podarowac mężowi kubek ze zdjęciem naszej malutkiej ale sie zagapiłam bo czeka się 3 dni na realizacje zlecenia (dzisiaj sie dowiedziałam Ale nic straconego bo mój mąż Piotr - ma za parę dni imieniny i na pewno zdąże. A na jutro chcę kupić melona - mój mąż bardzo lubi (zamiast słodyczy...) Pozdrawiam Karolina mama Igusi Odpowiedz Link Zgłoś
algadak Re: Dzien Taty 23.06.05, 12:13 ja w imieniu córki zamówiłam przez internet koszulkę z napisem "SUPER TATA". mąż był zachwycony. niedrogi to a oryginalny prezeznt, z kosztami wysyłki 40 zl. www.koszulki.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
madzia761 Re: Dzien Taty 22.06.05, 16:53 ja właśnie upiekłam ciasto, o dla taty swojego i mojego dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
haika Re: Dzien Taty 22.06.05, 21:40 1. torcik 2. wirtualny prezent w postaci własnej podstrony na naszej domowej stronce. Jest to "Garaż Tatusia" i tatuś bedzie sobie tam robił i zamieszczał co chciał i prezentował swoje prace, hobby itp.Już wrzuciłam na serwer, ale tatuś zobaczy rano 3. mix wspólnych z Różą fotek w scrapie. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna1982 Re: Dzien Taty 22.06.05, 22:26 A u nas bedzie torcik z bitą śmietana i truskawkami (oboje z córcią lubią) i koszulka z napisem "najfajniejszemu tacie na świecie" z dużym czerwonym serduszkiem-mam nadzieje że zdąży dotrzeć, bo ma przyjsć pocztą Pozdrawiam Asia,mama Rocznej Natalki i bębelka 18 tc Odpowiedz Link Zgłoś
platerka Re: Dzien Taty 22.06.05, 22:35 A ja właśnie zamówiłam koszulkę ze zdjeciem naszego synka i napisem: SYNEK TATUSIA, a pod spodem datą urodzenia naszego synka. Ma zostać dostarczona jutro do firmy meża z karteczką: Dla tatusia od Bartusia z okazji Dnia Ojca. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga3 Re: Dzien Taty 22.06.05, 22:46 A ja, ponieważ mój niemężuś jest okropnym łasuchem, zamówiłam mu od naszego 4- mies. Antosia wielką kuwetę lodów Smartiesowych z Nestle. I wiecie co? Jak na złość zapomnieli mi ją przywieźć z dzisiejszym zamówieniem. Teraz muszę czekać, aż uzbiera się następne, za kilka dni (bo nie wożą wstręciuchy, zamówień poniżej 150zł netto) Uuuu... No nic, ja też ne dostałam prezentu na mój pierwszy w życiu Dzień Matki... Odpowiedz Link Zgłoś
mamanatalki2 Re: Dzien Taty 23.06.05, 08:36 Witam! A my razem z Natalką kupujemy Tacie drzewo Do wsadzenia na działce Prawdopodobnie miłorząb albo coś innego oryginalnego. Wybierzemy wszyscy razem w sobotę, bo mój małżonek wolałby w tym uczestniczyć i sam sobie wybrać jakieś fajne... A poza tym przecież potem sam wsadzi Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
abit26 Re: Dzien Taty 23.06.05, 10:33 Hi. To pierwszy dzien taty mojego meza wiec chce zeby go zapamietal. Podpatrzalam na forum i zamowilam kubek ze zdjeciem synka i napisem "kocham tate". Dzis odbieram, mam nadzieje ze bedzie fajny. A teraz lece kupic jakies ciacho dla naszego łasucha Odpowiedz Link Zgłoś
badrak Re: Dzien Taty 23.06.05, 10:34 Dziewczyny, macie supre pomysły z tymi koszulkami i kubkami, napiszcie mi proszę gdzie moge zamówić kubek lub koszulke ze zdjęciem. Juz na dzień ojca się nie wyrobię, ale imieniny mojego mężusia tuż, tuż... Pozdrawiam Agata Odpowiedz Link Zgłoś
czerska Re: Dzien Taty 23.06.05, 11:18 Nie wim gdzie mieszkasz ale w Warszawie można zamówic różne kubki, koszulki, podkładki pod myszkę, puzzlem i sama nie wiem co jeszcze w sieci sklepów/ laboratorjów foto - FOTOJOKER. Czas realizacji trzy dni robocze. Pozdrawiam Karolina mama Igusi Odpowiedz Link Zgłoś
nataliamackowiak Re: Dzien Taty 24.06.05, 09:02 oprócz wirtualnej kartki, Oliwka dała tacie deo w kulce akurat potrzebował Natalia Odpowiedz Link Zgłoś
platerka Re: Dzien Taty 23.06.05, 15:43 Ja zamówiłam koszulkę w www.nutricia.com.pl/konkurs.php spisali sie wzorowo i wyrobili w 2 dni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nataliamackowiak Re: Dzien Taty 23.06.05, 11:39 ja narazie wysłałam mężowi od Oliwki kartkę wirtualną w interi cieszył się Natalia Odpowiedz Link Zgłoś
gandzia13 Re: Dzien Taty 23.06.05, 17:17 kubki,koszulki i inne gadzety po przystepnych cenach mozna zamowic na stronie foto joker(www.fotojoker.pl),ewentualnie w ich punktach,w krakowie jest w m1 i geancie. Odpowiedz Link Zgłoś
androma Re: Dzien Taty 23.06.05, 20:53 Cześć! Może odpisuję troszkę za późno, ale może komuś przyda się na następny raz. Ja odbiłam na kolorowej kartce z bloku rysunkowego stópki mojego synka i podpisałam: "Dla Tatusia od Piotrusia". Całość oprawiłam w antyramę. Odbicie stópek jest łatwe do wykonania - wystarczy posmarować je oliwką i przyłożyć do kartki z bloku rysunkowego z kolorowymi kartkami. Trzeba tylko zwrócić uwagę na papier - czy chłonie dobrze oliwkę. Rączek mi sie nie udało, bo mały cały czas zaciskał piąstki. Pozdrowienia Ania Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia244 Re: Dzien Taty 24.06.05, 08:55 a ja zrobiłam tacie koszulkę ze zdjęciem Martynki + napis ten facet to mój tata bardzo mu sie podobała i dzis jest w niej w pracy Odpowiedz Link Zgłoś