miskaxxx 24.08.05, 20:17 przeczytalam, ze mocz niemowlecia jest bez bezbarwny i bezwonny ja natomiast czuje, kiedy nasze dziecko zrobi najmniejsze siusiu - czy mam sie martwic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patyczako Re: zapach moczu 24.08.05, 20:24 pytanie co czujesz typowy zapach mczu czy nietypowy Odpowiedz Link Zgłoś
martaglowacka Re: zapach moczu 24.08.05, 20:46 Ja też czuję. Dlaczego mocz dziecka miałby być bezwonny i bezbarwny (moja córcia - 2 mies - ma normalnie zółtawy) ?? Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
lud_mila Re: zapach moczu 24.08.05, 20:57 Mocz 2-miesięcznego dziecka nie powinien być żółtawy z tego co pamiętam, tylko właśnie bezbarwny. Ale upewnij się u pediatry. Mój synek ma 17m i nadal robi bezbarwne siusiu. A co do pytania autorki wątku- może czujesz nie zapach moczu, a nasiąknięty wkład w pieluszce? Ja też natychmiast wyczuwam ten zapach, ale wiem, że to z pampersa, bo jak kontrolnie nakładam synkowi tetrę, to nie czuć żadnego zapachu. Odpowiedz Link Zgłoś