pafnucy5 09.09.05, 11:38 cześć mojejo półrocznego synka pogryzły komary i ma straszne bąble które się długo nie goją poradźcie co robicie w takich przypadkach czekam z niecierpliwością i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nazarka Re: bąble po komarach-pomocy 09.09.05, 11:43 Właśnie dzwoniłam do lekarki mojego dziewięciomiesięcznego synka i polecila mi na bomble - żel homeopatyczny DAPIS po ukąszeniu .... bo są też takie profilaktyczne przeciwko komarom. Pozdrawiam nazarka Odpowiedz Link Zgłoś
ewcialinka Re: bąble po komarach-pomocy 09.09.05, 11:52 mam taki i jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
nazarka Re: bąble po komarach-pomocy 09.09.05, 11:59 ewcialinko! ... a to dobrze że jest dobry, bo zaraz jadę go kupić. Już nie mogę patrzeć na te bomble.... pozdrawiam nazarka Odpowiedz Link Zgłoś
dosia23 Re: bąble po komarach-pomocy 09.09.05, 12:29 no własnie Martę (9miesięcy) też pogryzły na głowce te straszne bestie. Wygląda okropnie ale smaruje to zelem na ugryzienia róznych owadów ale niestety nazwy nie pamiętam coś na M Odpowiedz Link Zgłoś