agam26 12.12.05, 11:53 Mamy poradzie czy wasze pociechy też trą stópki? - jedna o drugą. Natalia ma 3,5 m i od jakiegoś tygodnia zaczęła. Martwię się czy ją swędzi, chociaz czerwone nie są. A moze odkrywa swoje stopy?juz sama nie wiem. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
christych Re: stópki 12.12.05, 12:56 coś mi się przypomina ,że kiedyś czytałam na forum , że tak być nie powinno...ale głowy sobie uciąć nie dam. Poszukaj przez wyszukiwarkę. Odpowiedz Link Zgłoś
kolaaa Re: stópki 15.12.05, 00:44 mój synuś też "ostrzy" sobie stópki ) jak leży i się bawi, gada sobie i obciera stópkami, jedną o drugą, aż skarpetki gubi. Misio ma 4,5 m-ca Odpowiedz Link Zgłoś
agam26 Re: stópki 15.12.05, 14:52 dzięki. Trochę się uspokoiłam. Mój mąż sie ze mnie smieje bo podobno ja tez trę stopy nieświadomie. Moze mała ma chociaż coś po mnie. Bo jest podobno podobna do męża. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tadziewczyna Re: stópki 15.12.05, 15:29 Moja corka tez tak robi. Ale z tego co mowila mi znajoma rehabilitantka (do ktorej poszlam aby zobaczyla, czy z moja mala jest wszystko ok) powiedziala mi, ze dzieci tak robia i w ten sposob poznaja swoje cialo. Tak samo przeciez jest z raczkami - ciagle je biora do buzi, i nie tylko raczki ale i zabawki, i wszystko co im w raczki "wleci". Nie wiem tylko jakie jest to pocieranie Twojej pociechy. Odpowiedz Link Zgłoś