margot_susane 03.01.06, 15:46 bo mi sie dziecko zaczyna nie mieścić w gondoli...) Ma dopiero 5 miesiecy ale wyglada na 8. Strasznie długa i próbuje już siadać. Czy mam się przemęczyć do marca w gondoli czy mogę już się rozejrzeć za spacerówą z rozkładanym oparciem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wandzia1 Re: od kiedy spacerówka? 03.01.06, 15:52 Mój synek jak skończył 5 m-cy zaczął jeździć w spacerówce (ten sam problem - za duży i za cięzki wózek). Kupiliśmy taką spacerówkę aby mozna było rozłożyć maksymalnie (jak najniżej) oparcie i jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
luna333 Re: od kiedy spacerówka? 03.01.06, 15:56 yhyhy mam identyczny problem - synek prawie 5 m-cy i teraz w kombinezonie jest na wcisk w gondoli, a poza tym też lubi jak się go do siadania ciągnie i w gondoli najzwyklej mu się nudzi i marudzi Odpowiedz Link Zgłoś
pati775 Re: od kiedy spacerówka? 03.01.06, 15:54 ja bym sie i dziecka nie meczyla jak wyrosl to go przesadz do wiekszego i juz z rozkladanym oparciem i pasami jak juz chce siadac zeby Ci czasem nie wysiadl Odpowiedz Link Zgłoś
bouquet Re: od kiedy spacerówka? 03.01.06, 19:22 Przesadziłam dziecko do spacerówki kilka dni przed świętami, a miało wtedy 7,5 miesiąca. Jeździłoby nadal w gondoli, ale po przebudzeniu chciało siedzieć, a podpieranie poduszkami nie zdało rezultatu. Teraz podnoszę oparcie i jest spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
asia06 Re: od kiedy spacerówka? 03.01.06, 19:44 Moja córka jeździ spacerówką od połowy 5 miesiąca. Odpowiedz Link Zgłoś
donerkasia Re: od kiedy spacerówka? 03.01.06, 19:55 ja mam dosyć nietypowy wózek... w zasadzie to spacerówka. od początku wożę w nim małą, tzn. od urodzenia, bo wózek rozkłada się na płasko. Odpowiedz Link Zgłoś