Dodaj do ulubionych

od kiedy spacerówka?

03.01.06, 15:46
bo mi sie dziecko zaczyna nie mieścić w gondoli...wink) Ma dopiero 5 miesiecy ale wyglada na 8. Strasznie długa i próbuje już siadać. Czy mam się przemęczyć do marca w gondoli czy mogę już się rozejrzeć za spacerówą z rozkładanym oparciem?
Obserwuj wątek
    • wandzia1 Re: od kiedy spacerówka? 03.01.06, 15:52
      Mój synek jak skończył 5 m-cy zaczął jeździć w spacerówce (ten sam problem - za
      duży i za cięzki wózek). Kupiliśmy taką spacerówkę aby mozna było rozłożyć
      maksymalnie (jak najniżej) oparcie i jest ok.
      • luna333 Re: od kiedy spacerówka? 03.01.06, 15:56
        yhyhy mam identyczny problem - synek prawie 5 m-cy i teraz w kombinezonie jest na wcisk w gondoli, a poza tym też lubi jak się go do siadania ciągnie i w gondoli najzwyklej mu się nudzi i marudzi
    • pati775 Re: od kiedy spacerówka? 03.01.06, 15:54
      ja bym sie i dziecka nie meczyla smile
      jak wyrosl to go przesadz do wiekszego i juz z rozkladanym oparciem i pasami
      jak juz chce siadac zeby Ci czasem nie wysiadl smile
      • bouquet Re: od kiedy spacerówka? 03.01.06, 19:22
        Przesadziłam dziecko do spacerówki kilka dni przed świętami, a miało wtedy 7,5
        miesiąca. Jeździłoby nadal w gondoli, ale po przebudzeniu chciało siedzieć, a
        podpieranie poduszkami nie zdało rezultatu. Teraz podnoszę oparcie i jest
        spokój.
    • asia06 Re: od kiedy spacerówka? 03.01.06, 19:44
      Moja córka jeździ spacerówką od połowy 5 miesiąca.
      • donerkasia Re: od kiedy spacerówka? 03.01.06, 19:55
        ja mam dosyć nietypowy wózek... w zasadzie to spacerówka. od początku wożę w nim
        małą, tzn. od urodzenia, bo wózek rozkłada się na płasko.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka