10.06.06, 16:14
witam

mam pytanie jak dlugo trwaja wasze spacerki z pociechami ( oczywiscie wiem ze to tez zalezy od czasu jakim dysponujemy, innymi obowiazkami itp)
ale czy jest jakis konkretny czas jaki dziecko musi byc codzinnie na powietrzu?
Obserwuj wątek
    • mmala6 Re: Spacery 10.06.06, 16:18
      nigdzie to nie jest zapisane, zalezy od :
      a. dziecka
      b. Ciebie
      c. pogody
    • brunette23 Re: Spacery 10.06.06, 16:23
      niedawno wróciłysmy... godzina spaceru, więcej nie dałam rady w tym upale...
      Mała była jeszcze ponad pół godziny na balkonie, tam z kolei tak goraco że Ona
      się zgrzała więc przed chwilą wstawiłam wózek do domu... pewnie jeszcze
      wyjdziemy, przynajmniej na balkon jak słoneczko się trochę przemieści... ne mam
      siły p raz kolejny znosić wózka po schodach... ale zdarza się że nasze spacery
      trwają i 3 godziny a nieraz jak było ciepło Mała prawie cały dzień była na
      dworze... smile pozdrawiamy! smile
      • dyzurna Re: Spacery 10.06.06, 16:28
        z kad jestes brunette23 smile bo u mnie lało...
        • brunette23 Re: Spacery 10.06.06, 16:30
          u nas w poznaniu żar leje sie z nieba... a mogłoby popadać trochę to bysmy
          wyszły na dłużej, przyjemnie byłoby... ale sie nie zanosi... wink a gdzież to
          dzisiaj leje???
          • dyzurna Re: Spacery 10.06.06, 16:34
            Tarnów niestety, leciuchno sie przejaśnia wink
            • goska2771 Re: Spacery 10.06.06, 16:49
              Ja zazwyczaj ide na dwa spacery-jeden trzygodzinny-siedze u mamy na dzialce:-
              ),a pod wieczor jak jest ladna pogoda to wychodzimy jeszcze na godzinke-
              poltora,pozdrawiam!
              • guruburu Re: Spacery 10.06.06, 19:12
                od kiedy powrócily upaly to wcale nie chodzimy wink
                Tzn. zbieramy sie z domu ok 12 - 13 i idziemy z kocem do parku i wracamy kolo
                18 smile)) Jak bym miala tak sobie spacerowac to bym chyba ducha wyzionęła...
                • majan2 Re: Spacery 10.06.06, 22:07
                  Ja lubie jak nadlzusze apcery, bo w domu mi sie nudzi. Ale trzeba robic przerwy
                  na jedzenie dzicka i wlasne, zmiane pieluszki i pozycji. Jak jest cieplo to na
                  dworze jestesmy minimum 3 godziny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka