Dodaj do ulubionych

Ile kosztuje opiekunka

IP: *.* 09.07.01, 09:49
Dziewczyny ! Powiedzcie ile płacicie swoim opiekunkom do dziecka bo właściwie nie mam pojęcia jakie sumy wchodzą w grę ?
Obserwuj wątek
    • Gość: ewa.zgadzaj Re: Ile kosztuje opiekunka IP: *.* 09.07.01, 11:39
      Ja płacę 4,50 za godzinę, a mieszkam w Łodzi. Z tego co wiem, to jak na Łódź dość dużo, ale moja opiekunka przychodzi tylko 2 razy w tygodniu łącznie na ok. 15 godzin, a jak wiadomo usługa kupowana w detalu jest droższa niż w hurcie.
    • Gość: guest Re: Ile kosztuje opiekunka IP: *.* 09.07.01, 11:49
      Kwoty są bardzo różne.Ja ustaliłam, że to będzie kwota 500zł ale opiekunka opiekuje się tylko dzieckiem, nic innego w domu nie robi.
    • Gość: guest Re: Ile kosztuje opiekunka IP: *.* 09.07.01, 12:14
      Ja mieszkam w Krakowie i płacę 4 zł na godzinę. Nie jest to podobno najwyższa stawka ale z drugiej strony z pracą opiekunek równiez jest krucho więc moja Pani nie narzeka. Pracuje około 7,5 godziny i z własnej woli czasem odkurzy, myje naczynia, powiesi pranie. Za mój urlop staram się jej zapłacić połowę. Muszę jednak zaznaczyć,że moja niania jest rencistką co daje jej ubezpieczenie no i niewielki dochód. Pozdrawiam.
      • Gość: guest Re: Ile kosztuje opiekunka IP: *.* 25.07.01, 12:27
        Cześć!Chciałam zapytać,ponieważ również mieszkam w Krakowie - jak skontaktować się z dobrą opiekunką???Z tego, co napiszłaś, wynika, że trafiłaś idealnie.Jeśli możesz - podaj proszę jakieś namiary, będę bardzo wdzięczna!!PozdrawiamPaulina
    • Gość: guest Re: Ile kosztuje opiekunka IP: *.* 09.07.01, 13:27
      Mieszkam w trójmieście i swojej opiekunce płacę mniej więcej 4,50 zł. Z tym, że nie rozliczamy się na godziny, tylko za cały miesiąc.Podobno to dużo ale nasza Pani jest młoda (po 40-tce) i ma dużo siły żeby się młodą zająć. Dla wszystkich emerytek (tańszych) problemem było wnoszenie dziecka na 3 piętro. Płacę więcej ale m.in. mam gwarancję np. długich spacerów.
    • Gość: guest Re: Ile kosztuje opiekunka IP: *.* 10.07.01, 14:13
      A ile płacicie opiekunkom w Warszawie? Fajnie byłoby, gdybyście podały, ile godzin w miesiącu albo w tygodniu opiekunka pracuje.
      • Gość: guest Re: Ile kosztuje opiekunka IP: *.* 17.07.01, 08:19
        Czesc,ja wlasnie mieszkam w Warszawie. Place stala sume, bez wzgledu na liczbe godzin - 1200 zl. Opiekunka zajmuje sie tylko dzieckiem, w domu nic nie musi robic. Przychodzi na 8 rano i jest codziennie okolo 7 godzin. A ceny w Warszawie ksztaltuja sie na poziomie 7-8 zl za godzine.pozdrawiamAgnieszka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka