Dodaj do ulubionych

krem Topialyse

IP: *.* 01.11.01, 16:45
Słyszałam że ten krem jest bardzo dobry, ale czy można go stosować już na buźkę 2 miesięcznego dziecka?Mój synek ma problemy ze skórą na nosku o pod oczkami - ma malutkie wypryski, które podobno same znikną.Nie mogę samrować mu buzi oliwką ponieważ ona zatyka pory i wówczas te wypryski nie znikają, czy myślicie że ten krem byłby na to dobry?Proszę o rade i góry dziękuję.GosiaA
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: krem Topialyse IP: *.* 01.11.01, 18:26
      Już kilka razy zachwalałam i polecałam ten krem (jeśli chcesz możesz to odnaleźć za pomocą "Szukaj" wpisując Topialyse). Ja też b. wcześnie zaczęłam stosować za radą pediatry te kosmetyki - Zuzia miała poniżej 3. tygodni. Krem rewelacja.Pozdrawiam
      • Gość: guest Re: krem Topialyse IP: *.* 02.11.01, 22:24
        Paulino czy ten krem mogę stosować na buźkę dziecka również wychodząc na dwór w zimie?
        • Gość: guest Re: krem Topialyse IP: *.* 02.11.01, 22:44
          Ja go stosowałam w zimie, ale przy cieplejszej pogodzie smarowałam nim buźkę 20-30 minut przed wyjściem z domu, a jak był silny mróz to zabezpieczałam jeszcze kremem ochronnym "na wierzch". Krem po posmarowaniu zostawia taką jakby wodnistą powłokę, która po kilku minutach się wchłania. Czasami smarowałam bużkę oliwką z tej serii. Oliwka też jest świetna, bo jest w sprayu(duża wygoda i wydajność), a dodatkowo świetnie rozpuszcza się w wodzie, bez żadnych "ok tłuszczu".Pozdrawiam. P.S. Jak będziesz kupowała, to sprawdź ceny w róznych aptekach, bo ja kupowałam pierwszy raz krem za 42 zł, a w innej aptece za 33zł. Różnica duża, więc warto przy okazji sprawdzić, zwłaszcza jeśli kupujesz jeszcze oliwkę lub mleczko.
        • Gość: guest Re: krem Topialyse IP: *.* 04.11.01, 08:21
          Ja na dwór używam kremu z tej samej serii SVR, który chroni przed złymi warunkami atmosferycznymi (zimno, mróz, wiatr itd)PozdrawiamMonika

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka