Dodaj do ulubionych

spacerówka conneco solar

12.12.06, 11:04
Czy któraś z Was posiada takową spacerówkę dla swojedo maleństwa?Właśnie
zastanawiam się nad kupnem tego wózka bo wydaje się być bardzo praktyczny,
składa się w parasolkę,jest ładny i dość duży.
Obserwuj wątek
    • anna.kucharska1 Re: spacerówka conneco solar 12.12.06, 11:14
      a mozesz wrzucic jakiegos linka. Chetnie zobacze
      • benignusia Re: spacerówka conneco solar 12.12.06, 12:02
        tak kolezanka ma coneco solar.mówi ze jest lekki,i jak na taką "wiekszą"laske
        wygodny dla malucha.łatwo do auta w łożyc.wiec ona mi poleciła.jej mała ma rok.
        • mamanikosia Re: spacerówka conneco solar 12.12.06, 12:37
          Ja mam tą spacerówkę i bardzo sobie chwalę. Jest lekka, zwrotna, dość obszerna.
          Mój synek ma 11,5 m-ca i spokojnie w niej śpi, ostatnio na zakupach uciął sobie
          długą drzemkę. My ten wózek wykorzystujemy tylko na wyjazdach, na spacery na co
          dzień mamy inny nie parasolkę ale nie mieści nam się za bardzo do bagażnika.
          Ale własnie na zakupy jest jak najbardziej ok. Jak byś miała jeszcze jakieś
          pytania chętnie odpowiem.
          • mamulinka2 Re: spacerówka conneco solar 12.12.06, 13:16
            można prosić jakieś zdjęcie? też szukam spacerówki
            • benignusia Re: spacerówka conneco solar 12.12.06, 13:37
              www.coneco.pl/wozek_solar.php
            • diablicamonika27 Re: Ja tez ją mam od października 12.12.06, 13:38
              i sobie chwale ten wózek,choc nie lubie parasolek bo sie choboczą na boki.Jest
              mięciutka ma rączke na stelażu, by łatwo ją znieśc złożoną.Jedyną wadą tego
              wózka to małe koła jak spadł śnieg w listopadzie ciężko nim jechać.Pozatym jest
              zgrabny nawet nie ciężki ma osłonke na nogi i folie przeciwopadową.
              Oto link do Allegro tak wygląda ten wózek,ja akurat kupiam u tej pani.
              www.allegro.pl/item147575095_nowy_wozek_coneco_solar_rabat_50_zl_na_inny_art.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka