a.dka 24.01.07, 21:01 Hej, zobaczyłam wlasnie na allegro dosyc fajne nosidelko activ infant cena ok.70zl. Do 12 kg. Czy ktos moze ma cos takiego? Czy jest to godne polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiula81 Re: nosidełko active infant 24.01.07, 22:46 Ja mam takie i niestety jest na mnie za duże....Jestem dość drobna osobą(48kg) i nosidło w pasie nie ma dla mnie "skali" ogólnie bardzo dobrze wykonane osłonka na główkę (można ją zdjąć)niestety.... jeśli jesteś zainteresowana kupnem wyśle zdjęcia nosidło nigdy nie było noszone ,mogę to zrobić przez allegro 60zł(kupiłam za 89zł) kolor czarno-pomarańczowy super wygląda . Odpowiedz Link Zgłoś
piwomo Re: nosidełko active infant 25.01.07, 14:39 ja mam nosidełko chicco po córci. mogę wysłać zdjęcia, prosze pisać na priv Odpowiedz Link Zgłoś
piwomo Re: nosidełko active infant 25.01.07, 14:40 ono jest do 9 kg. za późno sie zabrałam do użytkowania bo dopiero jak skonczyła poł roku a mozna tak na leząco nosic malucha Odpowiedz Link Zgłoś