magdak7 13.02.07, 13:08 Co sądzicie o leżaczku dla dwumiesięczniaka? Czy można go w ogóle wkładać w coś takiego? Weźmy choćby ten: www.allegro.pl/item163937633_nowy_lezak_lezaczek_najlepszy_i_najtanszy_adbor.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
walczakowa3 Re: leżaczek? 13.02.07, 13:22 ja mam taki . Córcia ma 2 miesiące. to super sprawa. Jak robie cos w kuchni to wkładam do niego mała a ona z zacielawieniem obserwuje wszystko dookoła. Jestem z niego bardzo zadowolona. Oczywiście córa nie spędza w nim całego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka777 Re: leżaczek? 13.02.07, 13:49 ja tez mam taki podobny i nie wyobrażam sobie funkcjonowania bez niego!! mam tylko jeden pokój, który jest cały zastawiony i nie mam nawet gdzie rozłożyć maty edukacyjnej (pomijam fakt ze córcia mając prawie 6 miesięcy nie cierpi leżenia na brzuchu, więc i mata nie spełnia do końca swojej roli) jak coś robie w kuchni po prostu zabieram justynę w leżaczku, stawiam na bardzo szerokim parapecie przy oknie ( stare budownictwo) i córcia obserwuje to co ja robię i to co się za oknem dzieje. podrzucam jej zabawki, rozmawiam z nia i jest ok. poza tym taki leżaczek jest przydatny przy karmieniu-butlą oczywiście oraz ja nawet czasem usypiam w nim dziecko, bo przecież się buja!!! twoje dziecko spokojnie może już leżeć w tym leżaczku gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś