kamisa7 25.09.07, 09:43 Zachorowałyśmy obie ,ja i moja 4,5 mies. córcia. Dostałyśmy antybiotyk na infekcję bakteryjną. Jest ładna pogoda. Można wychodzić na dwór? Ze sobą bym wyszła, jak zawsze, ale o nią boje się . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nataliak9 Re: infekcja bakteryjna a spacer 25.09.07, 10:00 rozumiem , że to jakiś rodzaj przeziebienia? jak tak to ja bym wyszła, odpowiednio ubrała dziecko i spokojnie poszła. jak nie marudzi za bardzo i nie gorączkuje to idź, no chyba że to jakas choroba co do której są twoim zdaniem przeciwskazania, bo nie piszesz co to. pozdrawiam i zdrowia życzę Odpowiedz Link Zgłoś
kamisa7 Re: infekcja bakteryjna a spacer 25.09.07, 10:30 Ma katar taki apsik,czerwone oczka i nosek, wcześniej bolało ją gardło,nie ma goraczki. Lekarz zbadał krew i powiedział, że to infekcja bakteryjna ,nie wirus. Odpowiedz Link Zgłoś
nataliak9 Re: infekcja bakteryjna a spacer 25.09.07, 10:34 na katar to nawet lepiej wyjsc na spacer, bo lepiej sie oddycha. u mnie jest dzis rzeski dzien i słonce wiec w sam raz, byle nie za długo. Odpowiedz Link Zgłoś
pata100 Re: infekcja bakteryjna a spacer 25.09.07, 11:00 Jak nie ma gorączki to warto spacerować, ale czemu na katar antybiotyk!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kamisa7 Re: infekcja bakteryjna a spacer 25.09.07, 19:54 Nie wiem czemu. Wydaje mi się, że przy bakteriach dają antybiotyk, a przy wirusach nie. A zrobiła test na crp(???) i powiedziała ojojoj. Odpowiedz Link Zgłoś