zoey7 04.01.08, 17:27 Od którego mc-a życia dziecka można go dodawać do prania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kadom Re: lenor sensitive 04.01.08, 17:33 Ja stosuję odkąd moja córeczka skończyła 6 miesięcy.Od tego czasu też stosuję proszek Persil Sensitive i jest wszystko w porządku, ale to oczywiście zależy od skłonności alergicznych dzidziusia Odpowiedz Link Zgłoś
lady_sphinx Re: lenor sensitive 04.01.08, 17:39 Są matki, które stosują od narodzin i ich dzieciom nic sie po nim nie diało. Wszystko zależy od dziecka. Na początek upierz kilka ubranek (szczególnie tych co są przy ciele - np. bodziaki) i zobacz czy żadnej wysypki po nich nie ma. Ja uzywam od 6 miesiąca życia córki Lenor sensitive i vizir sensitive - i jest super. Teraz żałuję, że nie zaczęłam wcześniej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
margo_kozak Re: lenor sensitive 04.01.08, 18:13 ja wszystkie ubranka juz do szpitala mialam wyprane w zwyklym proszku i wyplukane w lenorze. uzywalam sensitive bo najladniej pachnie, a potem juz ktory mialam Odpowiedz Link Zgłoś
haja197222 Re: lenor sensitive 04.01.08, 19:57 Od samego początku. Mojemu synowi nic po nim nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
apolonina13 Re: lenor sensitive 04.01.08, 20:24 jak córa miałam 1mc zaczęłam używać lenora ale zwykłego niebieskiego-zero uczulenia Odpowiedz Link Zgłoś
rafa.koralowa1 Re: lenor sensitive 12.02.08, 01:15 JAk pachnie Lenor sensitive, ma w ogole jakis zapach? Na wyszukiwarce wyrzucilo ten watek o plynie do plukania dla bobasow, szukalam akurat inf. na ten temat. Moze poprosze rodzine zeby podrzucili przy okazji przejazdu. jestem za granica i tutejszy bezzapachowy sie nam juz znudzil Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
makosi Re: lenor sensitive 12.02.08, 01:56 Ja używam od pierwszego miesiąca, bo mamy tak twardą wodę, że ubranka były prawie nie do założenia... małemu nic po nim nie jest...a jest alergikiem. Odpowiedz Link Zgłoś