bobasek0 16.01.08, 18:58 moja mała leżąc na brzuchu rączki układa po bokach potem przed siebie, znowu po bokach, czy to normalne, czy powinna trzymac tylko przed sobą Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiolka007 Re: rączki 16.01.08, 19:15 myśle, że to normalne - nasza też tak robiła.. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: rączki 17.01.08, 10:23 Jedną to jeszcze mogłaby wystawiać przed siebie, ale dwie? To dziwne. Na twoim miejscu poszłabym do neurologa. Odpowiedz Link Zgłoś
bobasek0 Re: zona_mi 17.01.08, 12:11 chyba zle mnie zrozumiałas leżac na brzuchu wyciąga rączki do przodu opierając sie na nich, czasem w bok Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: zona_mi 17.01.08, 12:38 To bardzo dziwne, że leżąc na brzuchu wyciąga rączki w bok. Albo w przód i opiera się na nich. Masz może zdjęcie jak wygląda kiedy tak robi? Wysłałabyś mi na priv - bo może jeszcze nie jest dramatycznie, ale trudno to wywnioskować po samym opisie. Odpowiedz Link Zgłoś
bobasek0 Re: zona_mi 17.01.08, 13:03 to powiedz jakie ułożenie mają przyjąc rączki dziecka jak leży ono na brzuchu-gdzie powinny sie wtedy znajdowac Odpowiedz Link Zgłoś