super-jolcia 19.10.08, 16:33 pytanie do mam używających pampersów sleep&play... czym sie różnią od normalnych pampersów i czy są też dobre? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula_c Re: pampers sleep&play... 19.10.08, 19:04 kupilam na tzw probe. Drazni mnie zapach tch pieluszek, nie maja stretch'u, i sa grubsze. Wrocilam do normalnych pampersow. Odpowiedz Link Zgłoś
yazmine Re: pampers sleep&play... 19.10.08, 19:26 Dla mnie bez różnicy. Stosuje na zmiane, zalezy jakie mi w sklepie wpadna w oko. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hanah.vic Re: pampers sleep&play... 19.10.08, 19:42 Sleep&play są cieńsze od zwykłch pampersów. U nas super się sprawdziły na lato, w wysokie temperatury. Teraz jesienią wróciłyśmy do "starych" pampersiaków Odpowiedz Link Zgłoś
karbuk Re: pampers sleep&play... 19.10.08, 20:13 u nas się nie sprawdziły, niestety przeciekały... Odpowiedz Link Zgłoś
wikiiga Re: pampers sleep&play... 19.10.08, 20:48 U mnie się nie sprawdziły córeczka miała po nich uczulenie wolę tradycyjne a cena minimalnie sie rózni więc nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
usia-1984 Re: pampers sleep&play... 19.10.08, 20:53 Witaj używała mała tylko raz są cieńsze ale przeciekały zsówały się i nie maja rozciąganych boków Niepolecam niestety ale opinie są rózne zwykłe pampersy są ok Odpowiedz Link Zgłoś
0_0joas76 Re: pampers sleep&play... 19.10.08, 21:12 Raz używałam.Widzę tylko jedną różnicę między tymi pampersami,różnią się kolorami. Odpowiedz Link Zgłoś
asikol Re: pampers sleep&play... 19.10.08, 21:47 Dla mnie tragedia. Przeciekaja są duzo cieńsze dziecko 2 razy nasiusia i pampers pełny. Wole haggisy prenium. Odpowiedz Link Zgłoś
smolkowicz_a Re: pampers sleep&play... 19.10.08, 22:28 Różnica jest duża, sleep&play bardzo szybko się zapełniają. Używam ich w dzień od czasu gdy mój syńcio robi nawet 5 kupek dziennie, przynajmniej nie szkoda pampersa, bo czasem potrafi zrobić 1 po drugiej. Na wyjścia i do spania nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
nadzieja07 Re: pampers sleep&play... 20.10.08, 01:55 Kupiliśmy raz i NIGDY WIĘCEJ!!! Przeciekają błyskawicznie, są cieniutkie i nieelastyczne. Dobre są za to Huggies Premium. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
super-jolcia Re: pampers sleep&play... 20.10.08, 20:10 Dzięki za wasze opinie... od wczoraj używamy tych pieluszek i powiem że nie są tragiczne ,ale minusem jest to że nie mają gumek po bokach i faktycznie są cieńsze. nawet nie przemokły w nocy... jednak pozostaniemy przy pampers activ i może spróbuje huggies-ów Odpowiedz Link Zgłoś