hanadit 14.11.08, 21:58 Czy ktos moze mi odp na pyt ,jakie badania musi wykonac matka przed pierwsza wizyta z niemowlakiem na basenie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lee_a Re: badania przed basenem 14.11.08, 22:01 ja nie robiłam sobie żadnych a dziecko było ogólnie zbadane przez lekarza na wizycie związanej ze szczepieniem. Na basenie nie wymagali w ogóle żadnych badań. Mała miala 3 miesiące jak zaczęłysmy chodzic. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot_666 Re: badania przed basenem 14.11.08, 23:00 Mlody jest okazem zdrowia wiec zednych badan mu nie robilam. Chodzic na basen zaczelismy jak mial 4 i pol miesiaca obecnie ma 6 i nadal jest okazem zdrowia Mysle ze jak maly jest zdrowy to nie ma koniecznosci robienia badan. Natomiast dziecko znajomej ma problemy z nerkami i pediatra zalecil poczekac z basenem jeszcze pol roku (maly bedzie mial wtedy poltora). Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: badania przed basenem 14.11.08, 23:04 ?????????????? A cóż to za nowość No bez przesady może co....? Odpowiedz Link Zgłoś
hanadit Re: badania przed basenem 15.11.08, 09:17 Chodzilo mi o moje badania.Taki wymóg jest na katowickim basenie podaja tylko ze maja to byc badania bakteriologiczne Moja gin nie ma pojecia jakie skierowanie ma mi wypisac Stąd moje pytanie do Was Odpowiedz Link Zgłoś
lee_a Re: badania przed basenem 15.11.08, 09:41 nie łatwiej zadzwonic po prostu na basen? Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: badania przed basenem 15.11.08, 15:21 Może tu chodzi o bad.czystości pochwy albo posiew. A najlepiej jak wspomniała poprzedniczka zadzwonić do źródła. Odpowiedz Link Zgłoś
landri83 Re: badania przed basenem 15.11.08, 15:57 My czekamy az wszystko bedzie ok z oczkami (prawdopodobnie zapchany kanalik, na razie kroplimy), zeby pojsc na basen Juz nie moge sie doczekac! Ale ogolnie specjalnych badan nie potrzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: badania przed basenem 15.11.08, 16:11 hanadit napisała: > Czy ktos moze mi odp na pyt ,jakie badania musi wykonac matka przed > pierwsza wizyta z niemowlakiem na basenie? takie same jakby szła bez niemowlaka.... apeluję o trzymanie się tematyki forum - niniejsze forum traktuje o rozwoju i pielęgnacji niemowląt! Odpowiedz Link Zgłoś