Dodaj do ulubionych

Martwie sie;//

25.11.08, 17:41
Mój Synek skonczył 8miesiecy a juz ma kompletnie zarosniete ciemiaczko. głowka w tym miejscu jest ciut krzywa, do tego nie rosna mu jeszcze zabki. Moze to jakis niedobór witamimy...crying
Obserwuj wątek
    • ewuncia.a Re: Martwie sie;// 25.11.08, 19:02
      A co na to pediatra? Ciemiączko dość szybko zarosło. Natomiast zębów ma prawo
      jeszcze nie być.
      • moniczkalovemax Re: Martwie sie;// 25.11.08, 19:07
        Lekarz powiedział ze przyrosty głowy w stosunku do klatki piersiowej sa prawidłowe i ze niby nie mamy sie czym martwic, ale dał skierowanie do CZD, tyle ze tam sie strasznie długo czeka.
        • naszaheidi Re: Martwie sie;// 25.11.08, 21:38
          Podajesz wit.D3?ja wciaz podaje,corka ma prawie 6 m-cy
          • moniczkalovemax Re: Martwie sie;// 25.11.08, 21:44
            Lekarz nie kazał dawac. Mały prawie od poczatku jest na mleku modyfikowanym.
            • evasolo Re: Martwie sie;// 25.11.08, 22:16
              U nas podobnie, maly ma 8 miesiecy i prawie zarosniete ciemiaczko.
              Jest tez na mleku modyfikowanym ale pediatra kazal mimo to dawac wit
              d3 raz w tyg. Wybieramy sie do lekarza, zobaczymy co powie.
    • hermes19783 Re: Martwie sie;// 25.11.08, 22:31
      zrob poziom witaminy d3 w labolatorium. pomysl o tomografie glowy i
      o tym ze to moze byc zbyt wczesne zarosniecie szwow czaszkowych.
      umow sie bez zwlekania prywatnie na konsultacje do neurochirurga.
      powodzenia
    • pinius2003 Re: Martwie sie;// 25.11.08, 22:42
      myślę,że nie masz o co się martwić,moje dzieci -córka 5lat i synek 7 miesięcy -urodziły się z bardzo małym ciemiączkiem i w wieku 8 miesięcy córka miała już zarośnięte a u synka też już mało brakuje,tylko że wit.d3 dawałam małej do roku a i synkowi cały czas podaje.dzieciaczki są zdrowe i nic im nie dolega,poza tym,że synkowi idą pierwsze ząbki i przechodzi to boleśnie,córce 1 ząbek wyszedł jak miała 10 m-cy.nie martw się
      a dla własnego spokoju zrób te badania
      wszystko będzie dobrze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka