vsa 02.12.08, 08:17 Moja córeczka (7 miesięcy) od tygodnia robi tylko zielone kupki. Co to oznacza? Dodam jeszcze że karmię ją piersią. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaskax25 Re: Zielone kupki 02.12.08, 08:29 Zielone kupki bywaja oznaka alergii lub nietolerancji jakiegos skladnika w diecie mamy. U nas zielone kupki byly gdy jadlam suszone sliwki. Po ich odstawieniu wszystko wrocilo do normy, kupka powinna byc raczej zoltawa. Pomysl co jesz nabial tez moze dawac takie objawy, ale niekoniecznie musi to byc nabial. Wiele rzeczy uczula, czekolada, orzeszki, pomidory, ryby. Przeanalizuj diete a najlepiej skonsultuj sie albo ze swoja polozna, moze cos podpowie, albo z pediatra Odpowiedz Link Zgłoś
asienka28035 Re: Zielone kupki 02.12.08, 08:40 u nas zielona kupka wróży zeby! Oliwka pierwszego ząbka dostała jak miała 8m-cy teraz ma 3zęby i dalej robi kupke na zielono Odpowiedz Link Zgłoś
olastra Re: Zielone kupki 02.12.08, 12:40 zielone kupki nic nie muszą oznaczać, jeśli nie są ze śluzem lub wodniste. To efekt Twojej diety.Zjazdłaś coś co sprawiło, że kupka ma taki kolor. Moja malutka też często miała takie kupki i nic sie nie działo. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi071984 Re: Zielone kupki 02.12.08, 23:39 a gdy kupka jest zielona i bardzo wodnista? Odpowiedz Link Zgłoś
ag_maja Re: Zielone kupki 03.12.08, 15:36 mój młodszy syn (4,5 m-ca) ostatnio zrobił zieloną i rzadką kupę, wydaje mi się, że z odrobiną śluzu po eurespalu. pediatra powiedziała, że tak może być po tym leku. z tego co pamiętam jak młodszy syn był mały to przy każdym nowowychodzącym zębie były sensacje żołądkowe, w postaci rozwolnień Odpowiedz Link Zgłoś