lalkaewa 13.12.08, 21:13 Maxi Cosi Tobi, , czy Maxi Cosi Priori, prosze doradzcie jaki mam kupic, Tobi jest dłuzszy a Priori szerszy, na co postawić??? dziecko ma 10mcy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jvstys Re: Maxi Cosi Tobi, 13.12.08, 21:24 mój ma 7 miesięcy i ma już ten drygi waży 11 kg i ma 80 cm w kurtce mu w nim trochę ciasno ale co począć musi jeździć i tyle. Weź dziecko ze sobą do sklepu i przymierz w którym dziecku wygodniej pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamuska5.pl Re: Maxi Cosi Tobi, 13.12.08, 21:37 My chcieliśmy kupić Tobi ze względu na stabilniejszy zagłówek. Priori nie ma zagłówka. Kupilibyśmy Tobi ale w końcu zdecydowalismy się na Bebe Confort Axiss Odpowiedz Link Zgłoś
2award Re: Maxi Cosi Tobi, 13.12.08, 21:41 mieliśmy dokładnie taki sam dylemat;zdecydowaliśmy się na Priori dlatego że jest właśnie szerszy i dużo (więcej niż inne) rozkłada się do spania. jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu, brak zagłówka nam nie doskwiera Odpowiedz Link Zgłoś
lalkaewa Re: Maxi Cosi Tobi, 13.12.08, 22:10 własnie juz bylam raz w sklepie i w sumie to nie kupilam bo sprzedawca namawial mnie na Recaro, ale chyba Maxi Cosi lepsze, bo ten Recaro tylem do kierunku jazdy jest, a moje dzieco nie chce jezdzic i ogladac siedzenia. Jej, dylemat z tymi fotelikami, ale post o tym ze Priori sie lepiej rozklada do spania, to juz jakas informacja na korzysc. Odpowiedz Link Zgłoś