aniaw-1 16.12.08, 10:22 dala mojej 8 niesiecznej dzidzi krome chleba, ma sobie chrupac, czy to nie przedsada Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_p Re: tesciowa 16.12.08, 10:27 Przesada. Na pewno teściowa znalazłaby w domu kawałek świezego pieczywa, podawanie wnukowi zeschniętego chleba jest nietaktowne. Odpowiedz Link Zgłoś
nombrilek Re: tesciowa 16.12.08, 10:34 Nie przesada, bardzo dobrze zrobiła, ja daje mojemu 7 miesieczniakowi, albo bułke Odpowiedz Link Zgłoś
jestem_mama Re: tesciowa 16.12.08, 14:31 sasiadka dala swojemu 7 miesiecnzemu malemu i sie dusil,wiec jechala na pogotowie.lepakrze ja wuzwali,ze jest nienormalna. Odpowiedz Link Zgłoś
agrafka781 Re: tesciowa 16.12.08, 11:46 A co złego w tym widzisz? Ja podaje mojej małej ( 9 miesięcy) do łapki grzankę, uważam tylko,żeby za dużo sobie nie napakowała na raz do buzi. Odpowiedz Link Zgłoś
wulab Re: tesciowa 16.12.08, 11:59 Ja tez podaję swojej małej 7,5 m-ca kawałek bułeczki lub chleba do żucia.Ona ma zajęcie a ja spokojnie jem sniadanie a ponadto zamiast kaszki manny do zupki dostaje trochę glutenu z pieczywa. Odpowiedz Link Zgłoś
mw144 Re: tesciowa 16.12.08, 12:02 No mogła jakimś masłem posmarować albo kiełbaskę do tego. Mój w tym wieku uwielbiał kurczaka z grilla + buła. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: tesciowa 16.12.08, 12:19 mojajak była w tym wieku, to sama podkradała mi kromy chleba, więc nie wiem, o co się burzysz. No, chyba, że teściowa wpycha ten chleb w dziecko, a ono nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
smerfetka8801 Re: tesciowa 16.12.08, 12:21 bez jaj.to nic strasznego! a roczniak może już spokojnie jeść to co rodzice byle bez chili i innych przypraw Odpowiedz Link Zgłoś
ewazuza Re: tesciowa 16.12.08, 14:58 Niby ok, ale ogolnie nie popieram zapychania dzieci bezuzytecznymi (w tym wypadku) i tuczacymi weglowodanami, to sa puste kalorie Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: tesciowa 16.12.08, 21:11 Rany, czasem mam wrazenie, że chcecie karmić dzieci pokarmem bezkalorycznym... Przecież kalorie są potrzebne do życia, a najlepsze są te z węglowodanów z pełnego ziarna. Od jednej skórki od chleba dziecko się nie utuczy, i tak większość wymamla i wypluje. Odpowiedz Link Zgłoś