maciusia30 01.04.09, 07:44 mieszkam przy lesie i wodzie zaraz rodzę boje sie ze komary pogryzą dzidzię jest ich tu pełno podobno raid do kontaktu nie może być stosowany przy dzieciach co robić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
230408k Re: jak uchronić dziecko przed komarami? 01.04.09, 08:26 Ja kupiłam posiel z doszywana moskitierą - w połowie z materiału, w połowie typową moskitierę. Fak, że na szczycie jest dziura, ale ta zakryłam moskitierą z wózka. dzieki temu, mały nie miał ani jedego ukaszenia, choc ja byłam cała pogryziona ( W tym roku zrobie dokładnie tak samo Odpowiedz Link Zgłoś
titamax Re: jak uchronić dziecko przed komarami? 01.04.09, 09:28 w sklepach sa preparaty na komary chicco, nieszkodliwe dla dzieci, sa tez takie do kontaktu. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Siatki do okien 01.04.09, 09:48 i moskitiera (choćby ze starych firanek) w drzwiach pokoju dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett74 Re: jak uchronić dziecko przed komarami? 01.04.09, 10:13 zakładaj na wózek taką firankową ochronkę ( jak ten wynalazek sie nazywa),a wokół pryskałam preparatem sio (takim z wózkiem). Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: jak uchronić dziecko przed komarami? 01.04.09, 10:39 stosujemy olejek geraniowy do kominka aromaterapeutycznego. Komary i meszki trzymają się z daleka, pomaga także olejek waniliowy Bede w tym roku stosowala w pokoju dziecinnym Widziałam wkłady Chicco w sieci, ale cena 65zl mnie neico odstraszyla Odpowiedz Link Zgłoś
maciusia30 zanza no chicco 01.04.09, 15:25 zgodnie z sugestią JESLI OKAZE SIE TAK SKUTECZNY JAK MOWIA PROBLEM ROZWIAZANY! kupilam to urzadzenie-nazwa powyzej w sklepie firmowym chicco 51pln w Jankach pewnie przepłaciłam ale zależy mi na przygotowanie wszystkiego przed narodzinami dzidzi siatek na komary do okien jeszcze nie ma w sprzedazy-tak mi powiedzieli w Leroy i Praktiker maciusia30 napisała: > mieszkam przy lesie i wodzie zaraz rodzę > boje sie ze komary pogryzą dzidzię jest ich tu pełno > podobno raid do kontaktu nie może być stosowany przy dzieciach > co robić? Odpowiedz Link Zgłoś