el.dorotka 01.05.09, 14:37 moja córka 6 miesiecy ma mocno widoczne żyłki na bużce szyi rączkach zastanawiam sie czy to normalne ? czy może jej czegoś brakuje ? jaka może być przyczyna ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tym08 Re: mocno widoczne żyły 01.05.09, 16:50 mojej (11 mies) tez dobrze widac zyly - na glowie, policzkach i pod oczami pytalam kiedys lekarza i stwierdzil ze taka jej uroda, ze ma cienka skore i dlatego. Odpowiedz Link Zgłoś
supermania Re: mocno widoczne żyły 01.05.09, 22:32 Moja mała ma 4 miesiące i też bardzo widać żyły szczególnie na głowce. Miałam własnie pytać lekarza jak będę na szczepieniu bo wcześniej tego nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
karro80 Re: mocno widoczne żyły 01.05.09, 23:22 Jeśli wcześniej nie było widać to może dlatego,że ciepło się zrobiło. U mnie żyły widać jak cieplej - u małej chyba też bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
supermania Re: mocno widoczne żyły 01.05.09, 23:26 Też tak pomyslałam że to od ciepła właśnie Chyba jestem przewrażliwiona po tym jak Małą miała straszne łojotokowe zapalenie skóry na całej głowce Odpowiedz Link Zgłoś
daria1986r Re: mocno widoczne żyły 04.05.09, 14:32 mojej 2 miesiecznej niuni tez widac zylki pod oczkiem,na raczkach i niestety ma niedokrwiestosc Odpowiedz Link Zgłoś
supermania Re: mocno widoczne żyły 04.05.09, 18:46 Ja robiłam teraz morfologię oraz poziom żelaza i wszytkie wyniki wyszły bardzo dobre na szczęście Odpowiedz Link Zgłoś