Dodaj do ulubionych

mata TINY LOVE ZOO

09.12.03, 13:34
Chciałam kupic małej matę edukacyjną. Proszę Was o opinię dotyczące ww maty,
czy rzeczywiście jest taka dobra czy różnie z tym bywa. Mata jest jak na
moje możliwości dość droga ale jeżeli jest tak wspaniała to ją kupię. A może
znacie inne b.dobre maty ale tańsze? Liczę na Waszą pomoc (to moje pierwsze
dziecko i zero doświadczeń a w rodzinie też brak takich maluchów)
Obserwuj wątek
    • coronella Re: mata TINY LOVE ZOO 09.12.03, 13:48
      Witaj smile Wydaje mi się, że nie ma tak dużego znaczenia jakiej firmy jest mata.
      My taką dostalismy w prezencie. Nie Tiny Love, ale tez nie była najtańsza. I
      całe szczęście, że w prezencie, bo moje dziecko wcale na niej nie chciało
      leżeć. Ma tez mnóstwo poprzywieszanych zabawek, na dole coś szelesci, coś
      piszczy...Zero zainteresowania. Poleżała na niej parę minut i juz była
      znudzona. Myślałam, że jak usiądzie....Też nic, potrząsła pałąkami, pobawiła
      się chwilkę zabawkami i dosyć. Mata leży złożona, czeka na następnego
      bobasa smile Ale różne są dzieci, pewnie mnóstwo jest takich, które maty
      uwielbiają.
      Pozdrawiam!
    • pantera.72 Re: mata TINY LOVE ZOO 09.12.03, 14:55
      Cześć!

Mamy matę Tiny Love ZOO jest to mata z wszystkimi możliwymi bajerami
      (światełka, muzyka, lusterko, szeleszczace uszy, bardzo kolorowa). Mój synek
      (ma 6 m-cy) potrafi bawić się na macie około 1,5 godziny. Nie codziennie bo to
      każdemy by się znudziło ale tak 4 razy w tyg. mata jest rozkładana.
      My jesteśmy z niej zadowoleni. Pewnie inne maty też są fajne, ale jak ja
      zobaczyłam tą matę to o żadnej innej nie było już mowy.
      Zabawki są odczepiane wiec tez często synek bawi się samymi zabawkami.

Pozdrawiam!
    • mama_majki Re: mata TINY LOVE ZOO 09.12.03, 15:50
      My mamy taka mate i uwazam, ze jest rewelacyjna. Majka uwielbia wiszaca malpke,
      zyrafe, slnia i papuge, grzechotke uzywamy oddzielnie, do lusterka ciagle sie
      przekreca. Mysle, ze jak bedzie miala pol roczku spodoba jej sie tez to, ze
      mata miga jak ga, bo narazie nie umie z tego skorzystac. Ale wlasnie to ze gra
      tez jest jej atutem. Ja polecam. Majka spedza tam od urodzenia duzo czasu.
      Kasia i 4,5 miesieczna Maja
      • yola66 Re: mata TINY LOVE ZOO 10.12.03, 08:48
        Też mamy taką matę. Jest super: kolorowa, gra, piszczy, szeleści - ale niestety
        mój synek (teraz 8 miesięcy) już się nią nie bawi. Tak naprawdę najwięcej
        radości sprawiała mu kiedy miał 4-5 miesięcy: leżał chwytał zabawki, patrzył w
        lusterko i słuchał muzyczki. Niestety jak tylko nauczył się przewracać to
        zabawka poszła w odstawkę - strasznie go denerwowały pałaki i to ze nie mógł
        sie dalej kulać. Próbowałam wykorzystać matę z odczepionymi pałakami jako
        kocyk, ale dziecko jednym ruchem z niej się skulało. Odczepiłam zabawki i
        maluch się nimi bawi - i tyle by było pożytku z tej maty.
        Gdybym miała pownownie stanąc przed decyzja kupna maty to NIE KUPIŁABYM JEJ.
        Fakt jest ładna, ale droga i niestety dziecko bardzo szybko z niej wyrasta.
        Wydaje mi się że lepiej zainwestować w inne zabawki.
        • frankie4 Re: mata TINY LOVE ZOO 10.12.03, 10:52
          Moja dziecinka ma 7,5 miesiąca, a taką właśnie matę gdzieś od 3 m. Od początku
          była to rewelacja, dziecko codziennie z niej korzysta. Najfajniesze okazało się
          duże lusterko i wirujący słonik, aha i szeleszczące uszy, chociaż pozostałe
          zabawki też jej bardzo pasują. Teraz, gdy jest już większa zastanawiam się czy
          już nie jest za duża: rozczepia pałąki, podnosi matę do góry i pałąki
          rzeczywiście przeszkadzają w turlaniu. Nie żałuję wydatku, w sumie wszystkie
          zabawki dla małych dzieci służą tylko kilka miesięcy, a potem dziecko z nich
          wyrasta.Miała z niej dużo frajdy.
          • cytrynka3 Re: mata TINY LOVE ZOO 10.12.03, 15:54
            Hej
            My mamy matę od września, Julcia ma ponad 7.5 miesiąca teraz. Jesteśmy
            zadowoleni z maty i kupiłabym ją jeszcze raz, choć Julcia bawi się na niej nie
            dłużej niż 15-20 minut (teraz jeszcze mniej). Mam pytanko, ile taka mata
            kosztuje w Polsce??
            POzdrawiam
            Cytrynka
            • pantera.72 Re: mata TINY LOVE ZOO 11.12.03, 10:05
              Hej!
              W hurtowni we Wrocławiu taką matę kupiłam za 218zł, a w sklepach były po 255zł
              Pozdrawiam
              • cytrynka3 Re: mata TINY LOVE ZOO 11.12.03, 18:33
                Ojoj, bardzo jest droga. My płaciliśmy 50$, czyli podobnie, ale jak porównuję,
                generalnie zabawki i ubrania dla dzieci w Polsce sa o wiele droższe.
                Cytrynka
        • ankabrt Re: mata TINY LOVE ZOO 12.12.03, 19:37
          Witam!
          Właśnie przejrzałam wątek na temat maty Tiny Love Zoo. Niezbyt pochlebnie się o
          niej wypowiadasz,stąd moje pytanie. Czy nie byłabyś zainteresowana jej
          sprzedażą? Jeśli tak, to prosze o kontakt na ankabrt@poczta.fm
          Ania
        • ankabrt Re: mata TINY LOVE ZOO 12.12.03, 19:39
          • ankabrt Re: do yola66 12.12.03, 19:45
            Witam!
            Właśnie przejrzałam cały wątek i niechcąco trochę namieszałamsmile Niezbyt
            pochlebnie się o niej wypowiadasz,stąd moje pytanie. Czy nie byłabyś
            zainteresowana jej sprzedażą? Jeśli tak, to prosze o kontakt na
            ankabrt@poczta.fm
            Ania
            • aga8888 do ankabrt-Twoja skrzynka nie dziala 12.12.03, 20:56
              wysylam maila na Twoj adres gaetowy, bo ten podany przez ciebie nie dziala.
              Zajrzyj wiec na ankabrt@gazeta.pl...
    • masno Re: mata TINY LOVE ZOO 10.12.03, 22:53
      mogę dac ceny z Poznania. Wzalezności od slkepu od 244 do 289 ( przynajmniej
      ja widziałam takie ceny)
    • marta_ewa Re: mata TINY LOVE ZOO 11.12.03, 10:19
      Polecam mate z Tiny Love Zoo,jest rewelacyjna.Warto za nia zaplacic te 200zl(ja
      tyle placilam)muzyka jest ok,zabawki super(mozna je wszedzie doczepic -do wozka
      kojca,fotelika samochodowego,traktowac jak samodzielne zabawki-maskotki)kolory
      zywe i piekna stylistyka.Ja mam kilka zabawek z Tiny Love i sa naprawde fajne
      ale mata zOO jest godna polecenia-warto ja kupic .Pozdrawiam
    • betty79 Re: mata TINY LOVE ZOO 11.12.03, 12:10
      WITAM
      Mój synek ma 6 miesięcy i nie korzysta z maty wogóle. Jestem zdania ,iż nie
      opłaca się kupować zabawek TINY LOVE. Na rynku są dostępne zabawki innych
      firm prawie takie same a dużo tańsze.Czy myślisz że twoje niemowle zwróci
      uwagę jakiej firmy ma zabawkę .Znalazłam matę na Grochowskiej za 70 zł bardzo
      kolorowa i dołaczone są do niej jeszcze zabawki super ale tak jak pisałam mój
      niunio wcale się nia nie interesuje Pozdrawiam
    • kaha3 Re: mata TINY LOVE ZOO 11.12.03, 21:08
      Mamy dokladnie taka mate i Julek jest nia zachwycony. Kupilam ja jak maly mial
      3 miesiace teraz prawie 6 mcy i nadal sluzy. Na poczatku spedzal na niej nawet
      1,5 godziny. To dzieki niej nauczyl sie przewracac na boczki. Na naszej macie
      jest pole muzyczne, nie we wszystkich modelach. Polecam!
      k&j
    • bea50 Re: mata TINY LOVE ZOO 12.12.03, 09:43
      moja coreczka ma 4m-ce i uwielbia mate TINY LOVE ( ma ja od m-ca), najbardziej
      lubi bawic sie malpa no i oczywiscie lusterkiem, spedza na niej duzo czasu,
      niedawno dokupilismy jej dzwoneczki TINY LOVE i powiesilismy na macie i to jest
      dopiero zabawa , albo je wklada do buzi albo kopie nozkami,dzwonki wydaja super
      dzwiek i zabawa jest na calego , z calej maty najmniej jest zainteresowana
      muzyczka , ale mysle, ze do tego dorosnie, pozdrawiam.
    • wawrz Jakie ma wymiary ta mata?? 12.12.03, 23:56
      Chciałam się zapytać jakie ma wymiary i czy są jakieś jej odmiany?A tak na
      marginesie może ma ktoś odsprzedać w Krakowie i jaka była by cena?
    • mama_majki Re: mata TINY LOVE ZOO 15.12.03, 08:42
      Polecam. W www.bobomarket.pl jest za 229 zl.
      Kasia i Maja
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka