naftalka5 02.05.14, 09:12 Dziewczyny, wydaje mi sie, ze powinnysmy zalozyc swoje wlasne forum styczniowek. To jest zalozone przez gazete, nie ma ono wlasciciela, w przyszlosci nie bedziemy mogly go zamknac. Co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolineczkaz Re: Administrowanie 02.05.14, 09:22 Jestem za, niech ktos się zgłosi do prowadzenia Odpowiedz Link Zgłoś
evdokia Re: Administrowanie 02.05.14, 09:43 Hej dziewczyny, Pozdrowienia i gratulacje od Czerwcówek 2014! My już powoli finiszujemy, a Wy dopiero na początku drogi. Naftalko, cieszę się, że w końcu Ci się udało A ja przychodzę w naszej sprawie: ciągle widniejesz jako założyciel naszego czerwcówkowego forum. Czy nie orientujesz się czy da się je całkowicie przekazać jugutce, która nim teraz administruje? Problem jest w tym, że na jej pocztę nie dochodzą wiadomości od dziewczyn, które chcą dołączyć i w sumie nie wiadomo za bardzo kogo wpuszczamy. Szukałam trochę i wg tego co piszą np. w tym wątku takie przekazanie powinno dać się przeprowadzić. Czy możesz spróbować? Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
naftalka5 Re: Administrowanie 02.05.14, 11:15 Dziekuje evdokia Przekazalam konto jugutce. W tej samej chwili stracilam dostep do tego forum. Informowalam jugutke, ze przychodza do mnie zgloszenia od dziewczyn. Kiedy chcialam dac im dostep do konta pokazywala sie informacja, ze nie mam dostepu do forum I nie moge tego zrobic. Dzisiaj w nocy wraca z wakacji do domu I postaram si3 jeszcze podzialac w tej kwestii, bo teraz korzystam z tableta, ktorego nie cierpie Evdokia, wszystkiego dobrego dla Ciebie I malucha Odpowiedz Link Zgłoś
naftalka5 Re: Administrowanie 02.05.14, 11:22 Dziewczyny, zalozylam forum pt Styczniowe Mamy 2015. Prosze, zapisujcie sie tam - Odpowiedz Link Zgłoś
mamawojtka86 Re: Administrowanie 05.05.14, 18:11 daj link, też jestem za tym, ale wątków pewnie się nie przeniesie? Odpowiedz Link Zgłoś
evdokia Re: Administrowanie 02.05.14, 12:09 Hm, to dziwna sprawa. Wygląda na to, że przekazanie powiodło się tylko częściowo. Te maile ze zgłoszeniami nadal do Ciebie przychodzą? Daj znać czy coś Ci się uda zdziałać - jeśli nie, to poszukam kontaktu do jakiegoś ogólnego administratora forów, żeby to naprawił. Dzięki za życzenia Wam wszystkim życzę szczęśliwego i bez większych ciążowych dolegliwości przebrnięcia przez te już tylko 8 ciążowych miesięcy Odpowiedz Link Zgłoś
evdokia Re: Administrowanie 05.05.14, 23:05 Naftalko, już wszystko załatwione. Czerwcówki nie będą Cię więcej nękać Mogę polecić forum O forum - opisałam problem i tamtejsi spece szybko sprawę załatwili. Odpowiedz Link Zgłoś
a12argonaut Re: Administrowanie 02.05.14, 12:33 Mogę się przenieść, ale ze wszystkimi Odpowiedz Link Zgłoś
naftalka5 Re: Administrowanie 05.05.14, 21:15 MamoWojtka przenieść raczej się nie da. Ewentualnie można skopiować. Odpowiedz Link Zgłoś