Dodaj do ulubionych

MAMY Z OPOLSKIEGO! SĄ JAKIEŚ?

19.02.05, 09:26
HEJ DZIEWCZYNY!! JA OD NIEDAWNA ZMIENIŁAM WOJEWÓDZTWO-PRZENIOSŁAM SIĘ Z
WROCŁAWIA DO PRUDNIKA I SZUKAM MAM ZAMIESZKAŁYCH W OKOLICY!! CZEKAM Z
NIECIERPLIWOŚCIĄ NA POSTY! ANIA Z AMELKĄ
Obserwuj wątek
    • mamuskawiki Re: MAMY Z OPOLSKIEGO! SĄ JAKIEŚ? 21.02.05, 22:14
      Witam. Co prawda do Prudnika mamy kawałek, bo jesteśmy z kędzierzyna koźla. Też
      to nie do końca moje województwo, bo jestem z Katowic. Pozdrawiam. I zapraszam
      do obejrzenia mojej małej. asia i wiki
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=20748116
      • anulia1 Re: MAMY Z OPOLSKIEGO! SĄ JAKIEŚ? 22.02.05, 12:44
        Wita Cię Asiu!!!! Moja Amelcia ma dopiero niecałe pięć miesięcy więc jestem
        początkującą mamą!!! Melka była wcześniaczkiem i urodziła się miesiąc
        wcześniej: ważyła 2700 i nadal jest drobnym dzieciaczkiem bo teraz waży 5200
        podczas gdy jej rówieśnicy już 8kg przekraczają!! Ale jest zdrowa więc
        widocznie taka jej uroda!! Ja w Kędzierzynie byłam tylko przejazdem, ale za to
        mój mąż, który jest "Morsem" i kąpie się w lodowatej wodzie(BRRRRR!), widuje
        się z Morsami z Kędzierzyna i ostatnio jechali do Mielna kąpać się w morzu!
        trudno to sobie wyobrazić co??? Pozdrawiam Cię cieplutko i mam nadzieję że
        będziemy w kontakcie!! Ania z Amelką
        • mamuskawiki Pozdrawiamy 23.02.05, 01:16
          Aniu super, że sie odezwałaś. Z tym kąpanie morsów to zimna sprawa, ale chyba
          tylko dla wybranych - zdecydowanie nie dla mnie. jeśli chodzi o Twoją Amelkę to
          się w ogóle nie przejmuj jej wagą - moja Wiki urodziła się o czasie z wagą 2890g
          i 49cm. teraz ma 14 miesięcy i waży prawie 9 kg. jest drobniutka, ale bardzo
          silna i ruchliwa. jak miała 5 miesięcy ważyła ponad 6 kg. musisz wziąć poprawkę,
          że Twoja jest wcześniakiem i potrzebuje trochę czasu, aby nadrobić zaległości.
          daj jej szansę i nie martw się. na dziś to koniec. pa. asia i wiki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka