anulia1 19.02.05, 09:26 HEJ DZIEWCZYNY!! JA OD NIEDAWNA ZMIENIŁAM WOJEWÓDZTWO-PRZENIOSŁAM SIĘ Z WROCŁAWIA DO PRUDNIKA I SZUKAM MAM ZAMIESZKAŁYCH W OKOLICY!! CZEKAM Z NIECIERPLIWOŚCIĄ NA POSTY! ANIA Z AMELKĄ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamuskawiki Re: MAMY Z OPOLSKIEGO! SĄ JAKIEŚ? 21.02.05, 22:14 Witam. Co prawda do Prudnika mamy kawałek, bo jesteśmy z kędzierzyna koźla. Też to nie do końca moje województwo, bo jestem z Katowic. Pozdrawiam. I zapraszam do obejrzenia mojej małej. asia i wiki forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=20748116 Odpowiedz Link Zgłoś
anulia1 Re: MAMY Z OPOLSKIEGO! SĄ JAKIEŚ? 22.02.05, 12:44 Wita Cię Asiu!!!! Moja Amelcia ma dopiero niecałe pięć miesięcy więc jestem początkującą mamą!!! Melka była wcześniaczkiem i urodziła się miesiąc wcześniej: ważyła 2700 i nadal jest drobnym dzieciaczkiem bo teraz waży 5200 podczas gdy jej rówieśnicy już 8kg przekraczają!! Ale jest zdrowa więc widocznie taka jej uroda!! Ja w Kędzierzynie byłam tylko przejazdem, ale za to mój mąż, który jest "Morsem" i kąpie się w lodowatej wodzie(BRRRRR!), widuje się z Morsami z Kędzierzyna i ostatnio jechali do Mielna kąpać się w morzu! trudno to sobie wyobrazić co??? Pozdrawiam Cię cieplutko i mam nadzieję że będziemy w kontakcie!! Ania z Amelką Odpowiedz Link Zgłoś
mamuskawiki Pozdrawiamy 23.02.05, 01:16 Aniu super, że sie odezwałaś. Z tym kąpanie morsów to zimna sprawa, ale chyba tylko dla wybranych - zdecydowanie nie dla mnie. jeśli chodzi o Twoją Amelkę to się w ogóle nie przejmuj jej wagą - moja Wiki urodziła się o czasie z wagą 2890g i 49cm. teraz ma 14 miesięcy i waży prawie 9 kg. jest drobniutka, ale bardzo silna i ruchliwa. jak miała 5 miesięcy ważyła ponad 6 kg. musisz wziąć poprawkę, że Twoja jest wcześniakiem i potrzebuje trochę czasu, aby nadrobić zaległości. daj jej szansę i nie martw się. na dziś to koniec. pa. asia i wiki Odpowiedz Link Zgłoś