Dodaj do ulubionych

spodnie pod brzuch - ciążowe - gdzie?

18.04.05, 10:27
Dziewczynym w jakich sklepach mogę znaleźć takie spodnie?? denerwują mnie te
wyciagane pod cycki z kloszem na brzuch - dobre na zime ale nie na teraz i
lato uncertain
Chciałabym takie biodrówki z lekkim wycięciem pod brzuchem i z wyższą pupą -
żeby przy siadaniu rowek nie wystawał wink
Jak macie jakieś pomysły albo widziałyście to dajcie cynk.
Obserwuj wątek
    • kaliaa Re: spodnie pod brzuch - ciążowe - gdzie? 18.04.05, 10:53
      Kika ja wypatrzyłam sobie spodnie na stronie
      www.bebefield.pl/Spodnie/index.php a potem pojechałam na kasprzaka do
      sklepu M jak Mama (chyba tak sie nazywał), oni tam maja ich spodnie tam sobie
      poprzymierzałam rózne i bez problemu kupiłam biodrówki, które najlepiej lezały.
      A byłas ostatnio w KDT moze tam coś nowego maja?
      • ilonaak Re: spodnie pod brzuch - ciążowe - gdzie? 18.04.05, 10:56
        A ja sobie po prostu zawijam, jak to uroczo nazwalas, klosz na biodra i mam
        niskie spodnie. i tylek tez mi nie wystaje.
        • kika_kika Re: spodnie pod brzuch - ciążowe - gdzie? 18.04.05, 11:32
          Ale ja nie lubieć takich kombinacja smile zwłaszcza, że lubie dopasowane ciuchy a
          takie wywijanie to ok, ale do szerokich koszul... chyba?? Ja do tej pory
          radziłam sobie z poszerzaniem spodni za pomocją gumki na dziurce, ale już
          ciasno więc trzeba myśleć o czymś szerszym i wygodniejszym.
      • kika_kika Re: spodnie pod brzuch - ciążowe - gdzie? 18.04.05, 11:22
        smile mieszkam w Poznaniu smile
        ale... celowo tego nie zaznaczyłam, bo liczyłam na podanie adresów
        internetowych lub sklepów sieciowych smile. No i nawet dobrze na tym wyszłam hihi.
        Mi podobają sie baaaaaaaaardzo heaven jeans i tokyo... ale czy te tokyo są
        naprawde niskie?? Czy nadadzą się na 3 ostatnie miesiące ciąży?? Jak myślisz?
        Bo własnie spodnie na końcówke sa potrzebne smile
        • ilonaak Re: spodnie pod brzuch - ciążowe - gdzie? 18.04.05, 11:54
          Ja jeszcze w obronie zawijania smile Nie wiem jakie masz spodnie ale moje maja
          klosz bez szwow po drugiej stronie wiec zawiniete wygladaja dobrze. nie nosze
          zadnych workowatych ciuchow, lubie blisko ciala, zwlaszcza w obszarze od pupy
          wlacznie w gore. Moje spodnie wygladaja nawet lepiej z zawinietym kloszem niz
          nie. Jesli chce pokazac brzuch. W pracy nie pokazuje ale w domu mam jazde na
          punkcie mojego brzucha, uwazam ze jest cudowny i najchetniej na gore
          nakladalabym tylko stanik wink
        • kaliaa Re: spodnie pod brzuch - ciążowe - gdzie? 18.04.05, 12:05
          Ja mam własnie model heaven fajnie leża choc mogłyby miec szersze nogawki ale i
          tak jest nieźle. Przymierzałam też tokyo i też były ok - mi również najbardziej
          podobały sie te dwa modele. Na pewno bede w nich chodzic do konca ciazy nie ma
          co do tego zadnych watpliwosci poniewaz to sa rzeczywiscie biodrowki i sa pod
          brzuchem a nie na brzuchu wiec rosnacy brzuch nie ma tu zadnego znacznia- acha
          sa regulowane w srodku na gumki czyli typowo.
          Poniewaz bałam sie kupowac przez siec zadzwoniłam do bebefielda i spytałam
          gdzie w warszawie mozna dostać ich kolekcje oni mi powiedzieli i tam też
          pojechałam, przymierzyłam i nie kupowałam w ciemno. Ty też mozesz sie ich
          zapytac gdzie w poznaniu mozna dostac ich kolekcje w ten sposób nie ryzykujesz.
          Inne adresy ciazowych ciszków to:
          www.mamadama.pl/?action=cat&id=2
          www.ma-ma.pl/
          maternity.miloha.pl/?lg=1&pl_part=1&id_kat=335
          www.be.com.pl/www.praktycznamama.waw.pl/sklep/oferta_przyszle_mamy.htm
          No to chyba wszystko co mi sie udało znaleźć. pozdrawiam smile
          • kika_kika Re: spodnie pod brzuch - ciążowe - gdzie? 18.04.05, 12:08
            :] no to mamy dobry gust smile)
            A co do firmy... firma własnie jest z Poznania smile więc chyba nie będzie
            problemu z przymiarką.
            A jak było z rozmiarem?? Kupiłas taki jak nosiłaś przed ciążą?? Bo ja przed
            nosiłam 38/40 (przede wszystkim ze wzgl. na długość) i nie wiem czy ciążowe to
            jakoś inaczej są liczone czy nie.
            • kaliaa Re: spodnie pod brzuch - ciążowe - gdzie? 18.04.05, 12:15
              a no to z lokalizacja firmy naprawdę Ci sie udało.
              Ka przed ciąza nosiałam 34-38 najczesciej 38 i rzeczywiscie jeany kupiłam 38 i
              w biodrach i dupce sa na mnie jeszcze za duze takze na razie w nich jeszcze nie
              chodze tylko okazyjnie, lepiej wygladały na mnie 36 ale te na pewno by mi nie
              posłuzyły do konca ciazy bo wlasnie w biodrach i dupce były bardzo obcisłe a
              zakłądam ze te czesci ciała jednak sukcesywnie beda nam sie rozchodzic smile
              A poza tym maja rzeczywiscie fajna kolekcje mi bardzo sie podoba tunika
              własnie ta
              www.bebefield.pl/Bluzki/index.php
              przymierzałam ją nawet, wyglada super ale uważma ze jest za drogasad
              • aniapatryk Re: spodnie pod brzuch - ciążowe - gdzie? 18.04.05, 13:51
                Ja własnie dzis latam po necie i poszukuje rybaczek pod brzuch. Wybor sredni ,w
                sumie tylko 9fashion i bebefiled maja. Kurcze myslalam ze cenowo bedzie lepiej,
                a tu niestety kosztuja tyle co normalne spodniesad
                • aniapatryk 9fashion 18.04.05, 13:53
                  ja kupilam u nich juz 2 pary i jestem zadowolona(tzn przez allegro taniej o 10-
                  15 zł)
                  www.9fashion.pl
                  • kika_kika Re: 9fashion 18.04.05, 13:58
                    sad nie ma niskich dżinsów sad
                    ostatnio byłam w H&M i nawet tam nie ma, są tylko te na gumie.
    • miska28 Re: spodnie pod brzuch - dla Warszawianek 18.04.05, 15:00
      Widziałam spodnie letnie pod brzuch (białe) i dzinsowe (tez byly chyba pod
      brzuch) w stoisku w KDT.
      Tez zaopatrze sie w takie. Poki co nosze jeszcze jesienne szere z "kloszem"
      ktory zawijam bo mnie tez denerwuje.
      Ale letnie przydalyby sie juz bardziej wyciete.
      Takie biale 3/4 tez widzialam w H&M ale to bylo w lutym i nie dam glowy czy
      byly pod brzuch czy na.

Pozdrawiam
    • aloiram_m Re: spodnie pod brzuch - ciążowe - gdzie? 18.04.05, 15:38
      polecam stronę www.mom.com.pl Klikasz na Linki i pojawia się kilka sklepów
      internetowych z ciuchami ciążowymi.
      Ja kupilam dżinsy z tym pasem z gumy i klnę na nie na czym świat stoi. Dziś
      własnie jade do mamy celem przerobienia i będę miała biodrówki smile Mam już 2
      pary spodni uszytych przez mamę, właśnie z wcięceim pod brzuch i wyższych w
      pasie z tyłu, z wciągniętą w pasek szeroka gumą - tylko z tyłu spodni. Są
      bardzo wygodne, ładnie się ukladają i nei cisną brzucha.
      • kaliaa Re: spodnie pod brzuch - ciążowe - gdzie? 18.04.05, 16:29
        oj aloiram_m taka mama to skarb - zazdroszczę Ci smile
        • aloiram_m Re: spodnie pod brzuch - ciążowe - gdzie? 19.04.05, 07:27
          oj tak tak smile
      • kika_kika Re: spodnie pod brzuch - ciążowe - gdzie? 19.04.05, 09:53
        MOja mama tez szyje i teraz to mój najwięszy skarb smile ale.. niestety na
        odległość, to ciężko sad. Jadę do niej na długi weekend i pewnie niebędziemy
        odchodzić od maszyny. Narazie uszyła mi fajną bluzkę sznurowaną na plecach smile
        ale co tam, wszystko przed nami smile)
        • aniapatryk Bellybloom!!!!!!!! 19.04.05, 10:01
          Zobaczcie jakas nowa firma pojawila sie na allegro
          www.allegro.pl/show_item.php?item=48666750
          • aniapatryk Re: Bellybloom!!!!!!!! 19.04.05, 10:22
            www.allegro.pl/show_item.php?item=48667568
            • kaliaa Re: Bellybloom!!!!!!!! 19.04.05, 10:39
              te białe spodnie bardzo mi sie podobaja ciekawe czy maja kieszenie na pupie bo
              jak dla mnie powinny tam byc koniecznie smile
              Tu są wszystkie ich ubrania, niektóre nawet niezłe, ale ceny tez maja niczego
              sobie...
              www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2217908

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka