mareike1 29.06.05, 12:19 dziewczyna na forum ciąża i poród podała link na darmową wersje zaklinaczki dzieci ja już sobie ściągnęłam www.torun.mm.pl/~wakietka/jnth.pdf Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaaga5 Re: zaklinaczka dzieci 29.06.05, 12:27 ja juz mam Nie wiem tylko co z tym programem w tv. Nie widzialam jeszcze zadnego odcinka bo poprzednia seria mi uciekla, ale ponoc znow leci na II TP. Nie wiecie kiedy, tzn codziennie, czy tylko w okreslone dni? Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: zaklinaczka dzieci 29.06.05, 13:09 Obejrzałam pierwszy odcinek i na razie mnie nie zachwycił. Zaklinaczka postąpiła tak, jak ja postępuję na co dzień Odpowiedz Link Zgłoś
mamaaga5 Re: zaklinaczka dzieci 29.06.05, 13:27 no to chyba mozesz byc z siebie dumna, bo to jeden z najwiekszych autorytetow Odpowiedz Link Zgłoś
mareike1 Re: zaklinaczka dzieci 29.06.05, 14:07 no ja widziałam pare odcinków i byłam pod wrażeniem, rzeczy które ona wykonuje rzeczywiście sa proste i niektóre matki wyczuwają intuicyjnie i na pewno bardzo ważna jest konsekwencja ale parę razy naprawdę mnie zaskoczyła a książkę zawsze warto przeczytać tam myslę Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Re: zaklinaczka dzieci 29.06.05, 14:13 Książka była dla mnie nudna strasznie i nie przeczytałam jej całej. Wydawało mi się takie logiczne to co ona opisała jako jakieś odkrycie. Z filmu oglądałam tylko jeden odcinek i to taki, który mnie w tej chwili interesuje... ale powiem szczerze, że nie umiem rad zaklinaczki wcielić w swoje życie (( Odpowiedz Link Zgłoś