agnieszkaela 02.08.05, 11:26 Dziewczyny pomozcie! Mialam gdzies linka do sklepu internetowego z wozkami. Wydawalo mi sie ze nazwa strony to taniewozki.pl, ale cos musialam namieszac. Chcialam dzis zamowic tam wozek i nie mam jak.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sasza71 Re: Pilne- nie moge znalezc linka taniewozki.pl 02.08.05, 11:32 prosze bardzo: www.taniewozki.net/index.php?cPath=68&osCsid=d763d793285b7e34ecb95da717f3ca60 Odpowiedz Link Zgłoś
madelaine6 Re: Pilne- nie moge znalezc linka taniewozki.pl 02.08.05, 12:27 Jejku!Oni maja naprawde tanio!Deltim premier jest tanszy o 100zl! (685zl kosztuje!!!).Czy ktoras z Was tam kupowala? A Ty agnieszkaela jaki wozeczek kupujesz?Czy jestes juz na 100% zdecydowana,ze zrobisz to u nich? Dzieki za tego linka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miodzio_k Re: Pilne- nie moge znalezc linka taniewozki.pl 02.08.05, 14:05 W jednym z wątków pisałam o tym, że np. premier deltima jest dużo tańszy niż w innych sklepach internetowych i nie tylko bo w miejscowym sklepie z wózkami cena ok 800 zł. Ja zamawiam Premiera właśnie z taniewozki.net Odpowiedz Link Zgłoś
madelaine6 Re: Pilne- nie moge znalezc linka taniewozki.pl 02.08.05, 14:43 No to ja tez!Postanowione!Miodzio_k a ktory kolor masz zamiar kupic i w ogole kiedy? Bo ja dopiero po porodzie,jak dostaniemy pieniadze z PZU Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaela Re: Pilne- nie moge znalezc linka taniewozki.pl 02.08.05, 18:42 Dzieki! Jestescie niezastapione! Wlasnie zamowilam Deltim Premier. A teraz ide dalej urlopowac Odpowiedz Link Zgłoś
miodzio_k do madelaine6 03.08.05, 07:39 Wahamy się z mężem nad granat+błękit i granat+beż. Mieliśmy zamówić w zeszłym tyg. ale też stwierdziliśmy, że zrobimy to tuż przed porodem albo zaraz po - będzie dłuższa gwarancja, choćby nawet o te kilka dni Odpowiedz Link Zgłoś
madelaine6 Re: do agnieszkaela 08.08.05, 10:17 I jak,dostalas juz wozeczek?Jesli mozesz napisz prosze czy jestes zadowolona i jak sie to wszystko odbylo.No i o samym wozku-czy fajny Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaela Re: do agnieszkaela 09.08.05, 21:10 Wlasnie wrocialam do Holandii z wakacji w Polsce,ale niestety bez wozka. Zamowialam tydzien temu i cierpliwie czekalam liczac ze zdaze go odebrac przed wyjazdem. Niestety nie moge sie dodzwonic na zaden z podanych na stronie taniewozki.net telefonow wiec nie wiem kiedy przesylka dojdzie. Troche dziwne, ale jeszcze poczekam. Platnosc dopiero przy odbiorze wiec ryzyka nie ma. Mam nadzieje, ze to jakies zwykle opoznienie i ze moja mama przywiezie mi wozek jak bedzie do mnie jechac. Odpowiedz Link Zgłoś