majka.majka 01.09.05, 13:16 Dziewczyny! Czy wasze dzieci też mają czkawkę. Moja mała ma co najmniej 2 razy dziennie, głównie po jedzeniu lub jak jest jej zimno. Jak wy sobie radzicie z tym problemem. Pozdrawiamy (mamy 2 tygodnie) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
youngeva Re: Czkawka 01.09.05, 13:22 ja sobie nie radze, bo to nie jest problem to oznaka, ze dziecko zdrowe i cwiczy swoje talenta oddychania i polykania. a dla dziecka to nie jest podobno uciazliwe jak dla nas. nie sobie czka ja chce! pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
kasikk Re: Czkawka 01.09.05, 14:02 moje maleństwo też ma bardzo często czkawkę ale my 2 w 1 majka, nie mam pojęcia może tak ma być? zapytaj może na jakimś forum, gdzie dziewczyny już rozdwojone całkiem Odpowiedz Link Zgłoś
ninjo Re: Czkawka 01.09.05, 14:31 Moja corcia tez ma czkawke kilka razy dziennie, ale to nie jest problem. Podobno dzieciom to wcale nie przeszkadza. Chociaz cos sie dzieje w brzuszku Odpowiedz Link Zgłoś
aisza24 Re: Czkawka 01.09.05, 15:21 Moj Maly tez czesto ma czkawke, nawet codziennie Odpowiedz Link Zgłoś
yola.l Re: Czkawka 01.09.05, 23:31 Mam ten sam problem bo moja dzidzia tez ma kilka razy nawet dziennie czkawkę. Byłam wczoraj u bardzo dobrego lekarza i powiedział ze chore dzieci to czkawki nie mają, więc powinnam skakac z radosci ze jednak ją ma. No to skaczę i pozdrawiam wszystkie czkające brzdące Odpowiedz Link Zgłoś
majka.majka Re: Czkawka 02.09.05, 13:43 Super mnie uspokoiłyście. Pozdrawiamy (mamy 2 tygodnie) Odpowiedz Link Zgłoś
anx Re: Czkawka 02.09.05, 15:32 Moja też ma czkawkę czasami nawet kilka razy w ciągu dnia Odpowiedz Link Zgłoś