zuzia81 06.12.05, 09:51 jadis! ja jade z nieporetu tak wiec przez tarchomin wiec moglabym was zabrazc do kina!ale dopiero po poludniu dam znac czy jade na 100%(wszystko zalezy od tego czy dojda dzis pieniadze..)co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jadis76 Re: do jadis76 07.12.05, 10:54 zuzia, dopiero teraz przeczytalam niezla gapa ze mnie szukalam odpowiedzi w wątku o kinie, nawet tam Ci odpisalam ;-( jestem beznadziejna i zalamana swoją beznadziejnością więc pewnie dzisiaj się już nie uda bo za późno, ale następnym razem ja jestem chętna na 100 % tylko daj znać czy na pewno się "zmieścimy" mam stelaż od mutsy - wejdzie Ci do bagażnika ? buziaczki Monika i Basia Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia81 Re: do jadis76 07.12.05, 16:46 wybacz mi prosze,ja juz dizs nie zdazylam sprawdzic forum a wczoraj jak zagladalam to nic nie bylo.ale nastepnym razem nam sie uda!mysle ze twoj stelaz powinien sie zmiescic choc w bagazniku jest jeszcze moj racer st.trzeba by sprobowac.dzis i tak musialam wracac zaraz po filmie mimo ze dziewczyny poszly na kwe.moj maz zapomnial kluczy a na przyszlosc to moj nr tel 507-014-966.pozdrawiam i do zobaczenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś