aniak-i 16.12.05, 22:19 witam mnie sie bardzo podoba mutsy na stronie calineczki jest duzywybor. a mojemu mezowi podobaja sie Quinny ale jeszcze poogladamy na zywo wsklepach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vanilia25 Re: patrzyłyscie juz na wózki? 16.12.05, 22:43 jak mozesz podaj strony na ktorych ogladasz wozie. dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
aniak-i Re: patrzyłyscie juz na wózki? 16.12.05, 23:00 ja wpisałam w googlu wózki dzieciece i sporo wyskoczyło , duzy wybór na calineczce-to taki sklep internetowy. Odpowiedz Link Zgłoś
aniak-i Re: patrzyłyscie juz na wózki? 16.12.05, 23:06 wanilia Ty chyba tak jak ja jestes z Krakowa. Gdzies czytałam ze brakuje nam fajnych duzych i dobrze wyposarzonych sklepów. ponoc tylko entliczki i gdzies na hucie.-no trzeba bedzie sie zorietowac Pozdrawiam aha.wejdz na kwietniówki-one tam maja link na opinie o wózzkach-jak Ci sie jakis spodoba mozesz to tam zweryfikować. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwka05 Re: patrzyłyscie juz na wózki? 16.12.05, 23:13 Ja zajęłam się już chba z miesiąc temu!Początkowo chciAłam graco quatro delux, ale na forum owozkach dzieciecych naczytałam sie wielu srednich opinii na jego temat i wybór padnie na peg perego....o ile moj chlop przezyje jego cene! hehe! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolka2 Re: patrzyłyscie juz na wózki? 17.12.05, 10:05 My jesteśmy zdecynowani na Quinny Speedi SX Gondolka + spacerówka. Pozdrawiam,Ola Odpowiedz Link Zgłoś
nitka111 Jeśli chodzi o Kraków 17.12.05, 11:14 Są jeszcze hurtownie Free Trade na ul. Św. Kingi i na ul. Centralnrj. Zakupy zarówno hurtowe jak i detaliczne. Warto tam zajrzeć, za zakupy zrobione tam w pewnej kwocie ( nie wiem ile teraz), dostaje się kartę stałego klienta i zniżki na wszystkie artykuły do drugiego roku życia dziecka . Odpowiedz Link Zgłoś
vanilia25 aniu 17.12.05, 15:20 niech zyje krakow, ale dzidziuniow przybedzie na wiosne)) wiesz ja tak narazie czasem rozgladam sie na necie za dzieciecymi artykulami, ale nie chadzam wogole po sklepach. moze to dziwnie zabrzmi, ale jestem przesadna i narazie daje spokoj. poki co, mam sliczna koperte do ktorej sobie skladam pieniazki dla mojej perelki) pozdrowionka dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: patrzyłyscie juz na wózki? 17.12.05, 16:24 Hej, jesli interesujecie sie wozkami, to polecam Wam dwa inne forum: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22462 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=583 Kiedys na tym drugim (zakupy) bylo wiecej o wozkach. Sama sie duuuuuuuuuuzo madrzylam Wozki to od wielu lat moje wielkie hobby. Znam sie na nich niezle i moj prawie trzyletni synek mial juz ich z 40-50. Wariatka jestem! Teraz w domu na stanie chyba ze 13 wozkow Co do mutsy to tak jak bylam i jestem zachwycona jego wygladem, to wg. mnie w prowadzieniu jeden z gorszych wozkow. Tak jak goraco odradzam marke graco i hauck. Pszczolko: Ten speedi SX jest super! Niestety siedzonka spacerowki nie da sie postawic zupelnie pionowo (i wiele dzieci sie wtedy b. denerwuje). Jest na to sposob (rzep!). Ale pozatym to dosc lekki, niesamowicie zwrotny wozek na duzych kolach o nowoczesnym wygladzie. Wg. mnie dobry wybor (sama tez takiego mam). Pegi sa tez b. dobre (dosc klasyczne) i emmaljungi i teutonie (te troche ciezsze). Jak macie jakies pytania, to chetnie bede odpowiadac :o) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolka2 Re: pinik:) 17.12.05, 17:32 Dziękuje za tą informacje, napewno się bardzo przyda wiedza na temat (rzepu Pozdrawiam,Ola Odpowiedz Link Zgłoś
xixx Quinny speedy SX 17.12.05, 18:51 Tez się zdecydowaliśmy na quinny speedy SX spacerówkę - o co chodzi z tym prostowanim tyłu do pionu? Faktycznie nie da się do ońca? I jak wtedy ma pomoć rzep? Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: Quinny speedy SX 17.12.05, 20:13 Jak to na spacerowke??? A gondola? Inny wozek, czy bedzie tez gondola. Czego absolutnie nie polecam to fotelika (komapatibilny do wozkow maxi cosi fotelik tej samej marki) zamiast gondolki. A z tym oparciem naprawde jest dosc beznadziejnie. Ja kupilam pierwszego naszego SX'a dwa lata temu. MOj synek konczyl wtedy rok. I chcial ogladac swiat,a nie pol-lezec. Zloscil sie w tym wozku strasznie, az go mimo innych zalet sprzedalam. W tym roku lecielismy do Leby na wakacje i chcialam miec wozek, ktorym i po plazy przejade (moj maly spi w dzien chetnie w wozku). No i postanowilam wlasnie zainwestowac znow w SX'a. TEraz juz znalam sposob na to siedzonko. Trzeba kupic b. dlugi rzep i go przeciagnac przez rurki stelaza (wokol) i pod oparciem. Oparcie wtedy moze uzyskac pion. Denerwujace jest dalej to, ze przy skladaniu trzeba rzepa zdejmowac i przy rozkladaniu znow oplatywac rurki itd. Ale nie ma wozka perfekt!!! Naprawde! Kazdy ma wady i zalety. Trzeba sie zdecydowac, co dla danej osoby jest najwazniejsze (jesli musicie duzo nosic, czesto skladac i wkladac do auta wozek to radze od razu kupic cos lekkiego - jesli nie mieszkacie na zupelnym odludziu bez betonowych sciezek to nawet wozek typu parasolka z minigondolka). Odpowiedz Link Zgłoś
xixx Re: Quinny speedy SX 18.12.05, 16:09 Spaerowke bez gondoli, am juz fotelik maxi cosi, wiem ze maluszk mozna w tj pcerowce wozic od 4 miesiącaa o tego czasu na krotki czas fotelik a tak to chusta. Jk sie okaze ze jedno z nas marudzi, dokupie gondole, ale moja koelzanka ma teraz 6 mieisiecxnego malca i nadal tylko w chuscie go nosi i sobie bardzo chwali, jescze nie kupila zadnego wozka. Z TYM RZEPEM, JESZCZEMAM PYTANIE, czy on nie "puszcza" pod naciskiem dziecka? Chcialabym ten wozek (quinny speedy) poniewaz moj chlopk latem duzo biega i maluszek moglby biegac razem z nim No ale zawsze jeszcze mogę zmienic decyzje co do wozka. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes3131 Re: patrzyłyscie juz na wózki? 19.12.05, 12:28 Witaj! A jaki rodzaj wózka polecasz, jak dzidzia rodzi się w maju? Planowałam kupić trzyfunkcyjny, ale czytałam, że nie jest on polecany przez mamy, tylko raczej spacerówka rozkładana na poziomo. Ale chciałabym, aby synek miał wygodnie leżeć, jak będzie malutki. Natomiast nie chcę gondol, bo są one dość ciężkie i zamierzam wózek zostawiac w piwnicy, a dzidię w nosidełku zabierac na 4 piętro. Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
nitka111 Lonex 17.12.05, 20:33 Ja mam po synku wózek głęboki ( + spacerówka) tej firmy, niedrogi, a sprawdził się bardzo dobrze. Niestraszne nam były nawet nieodśnieżone chodniki ( synek urodził sięw październiku). Potem miałam spacerówkę Graco, którą pożyczyłam szwagierce i tam niestety dokończyła żywota. Teraz mam w planie kupno, ale to dopiero koło roku spacerówkę Meggy. Odpowiedz Link Zgłoś
aniak-i Re: wózkomania:) 17.12.05, 23:02 pozdrawiam mamusie z Krakowa ( wanilia jak sie juz wybierzesz na zakupy to polecam H&M przekofane sa tam ciuszki-przekofane (no moze nie za tanie ale moze po new year beda przeceny--bardzo na to licze) ciesze sie ze mamy tu wytrawne znawczynie tematu chyle czoła-pink.-Jakbym sie na cos bardziej zdecydowała bede pytac pozdrawiam tez Wszystkie mamusie zainteresowane 4 kólkami...hehe Odpowiedz Link Zgłoś
vanilia25 Re: wózkomania:) 17.12.05, 23:22 co ja robie tu tak pozno???? szok, chyba drzemka poobiednia z mezem mnie tak zregenerowala)) Odpowiedz Link Zgłoś
agat78 deltim?? 18.12.05, 20:53 A co sądzicie o deltimie: www.deltim.com.pl/fokus.htm Spacerówka nie bardzo mi się podoba, ale za to fotelik jest cudny. Urodzimy w maju, więc będzie cieplutko Proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
olutek_m Re: deltim?? 19.12.05, 08:52 Ja rówież myslałam o Deltimie Faktycznie, spacerówka niezbyt mi sie podoba, ale gondola i fotelik bardzo. Fajne, że mozna fotelik wpinać w stelaż wózka Cena jest bardzo przystepna, bo niecałe 1000zł za całość. Z tego co wiem w okolicy marca kwietnia w Deltimie zostaną wprowadzone nowe kolory materiałów i nowa buda. Ma byc regulowana rączka. (nie wiem co jeszcze, bo aż tak się nie dopytałam) Mężowi podoba się Musty, jednak nie będziemy tak szaleć Odpowiedz Link Zgłoś
vanilia25 driver 4X 19.12.05, 19:55 moj typ to emmaljunga ale umowmy sie poza granicami rozsadku znalazlam tez super wozio driver 4X www.implast.com.pl co wy na to? nie znam jego ceny, wiec narazie mowie ze jest super) znacie moze wy, ile kosztuje taka bryczka za komplet?pzdr Odpowiedz Link Zgłoś