Dodaj do ulubionych

pieluszki "cien"

06.04.06, 11:47
Wczoraj kupilam pierwszy raz pieluszki "cien" zawsze uzywalam "happy",jeszcze
nie wyprobowalam bo jeszcze mam pare happy.Chcialabym uzyskac wasza opinie na
temat tych pieluszek,czy jestescie z nich zadowolone?kupilam je poniewaz na
wyglad takie jak happy,przewiewne dobre zapiecie tylko nie
wyprobowane .Prosze was jezeli uzywacie lub uzywalyscie tych pieluszek o
opinie.
Obserwuj wątek
    • tufda Re: pieluszki "cien" 06.04.06, 12:06
      jestem zadowolona. Tylko, że ja to taka raczej minimalistka jestem więc może
      moje zdanie nie jest w 100% satysfakcjonujące.
    • sdec Re: pieluszki "cien" 06.04.06, 12:28
      Temat krąży na forum "zakupy". Można sobie poczytać.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=583&w=39789209
      • liniosek Re: pieluszki "cien" 06.04.06, 13:03
        sdec dzieki za odpowiednie forum nawet nie wiedzialam ze takie jest!po
        przecztaniu widze ze 90% jest zadowolonych dziewczyn,Zaraz wezme otworze i
        przetestuje na malej,acha fajny maja "wskaznik siusiow" jak zapelniony to sie
        zabarwia he he he co oni nie wymysla ale fajne.
        • smeagoul Re: pieluszki "cien" 06.04.06, 16:26
          my uzywaliśmy keidyś zielonych cien- i były super - przestaliśmy tylko z tego
          powodu ze mielismy okazję kupować jumbo paki z belli happy za 30 zł! ale teraz
          już nam się dobre czasy skończyły i dziś znów kupiłam CIENY- czerwonesmile juz się
          cieszę! naprawdę je polecam Nigdy nas nie zawiodłu - są chłonnesmilea wskaźni to
          naprawdę super sprawa- aha one miały też jekiś składnik łagodzący podraznienia-
          musze przeczytać czy te czerwone 7- 18 kg tez go mająsmile
          • malina.majka Re: pieluszki "cien" 06.04.06, 22:00
            My uzywamy i jestesmy baaaardzo zadowoleni,uzywamy od grudnia,dziadkowie nam
            przywiezli z PL na sprobowanie i ani razu nas nie zawiodly-a u nas tez mamy
            lidlasmile poki co zielone,bo mloda drobniutkasmile pozdrawiamy!
            • liniosek Re: pieluszki "cien" 06.04.06, 23:17
              no ja akurat testuje te od 7 kg tylko wydaje mi sie ze czesciej trzeba je
              zmieniac ,i mialam raz wrazenie tak jakby siusie bokiem wyciekly troche body
              bylo wilgne nie wiem juz sama.Tak jakby szybciej sie zapelnialy ,albo mi sie
              wydaje bo pierwszy dzien zakladam.Zobacze jak bedzie po nocy bo z happy
              spokojnie sie obeszla cala noc ,i tez w szybkim tepie rano nie musialam
              zmieniac.Co ile dziewczyny zmieniacie cien ?czy w nocy obejdzie sie bez zmiany
              pieluszki "cien"?
              • monismonis Re: pieluszki "cien" 07.04.06, 10:22
                dziewczyny a jaka jest cena tych pieluszek i ile jest sztuk? Kupowałam do tej
                pory papmersy i byłam zadowolona, ale teraz kiedy nie pracuje chciałam
                wypróbowac coś tańszego. Kupiłam Dada z Biedronki sa ok ale wcale nie wychodza
                taniej niz Pampersy tylko tak samo :9 za Pampersy Jumbo Pack płace 50 zł za 76
                szt, a za Dada 32 sztuki 20 zł. Szukam jakis tańszych i dobrych pieluch może
                własnie te cienie z lidla wychodzą taniej?
                • liniosek Re: pieluszki "cien" 07.04.06, 10:41
                  cena pieluszek "cien" 29.90 zl.za 50 sztuk.Wiec sama juz nie wiem ktore taniej
                  wychodza
                  • ninjo Re: pieluszki "cien" 07.04.06, 11:48
                    no to taniej wychodza Pampersy. Mozna kupic co chwile w roznych promocjach
                    Jumbo packi (rozmair 4) za 43 zl, 76 szt..
                    BEz promocji kilka zl drozej (w hipermarketach, lub Super Pharm)
              • smeagoul w nocy... 08.04.06, 14:35
                Nigdy nie przeciekła mi ta pieluszka! moze masz drobniutkie maleństwo i jeszcze
                3 były by dobre. a w nocy nigdy nie zmieniam pieluszki- zawsze zakładam ok. 21 i
                zdejmuję rano też gdzies ok. 9- czyli 12 godzin bez wpadki. a tak w dzień
                zmieniam co 4-5 godzin.
                • liniosek Re: w nocy... 08.04.06, 18:59
                  juz spokojnie moge sie wypowiedziec tzn.wyprobowalam pieluszki "cien"sa one
                  super niczym w jakosci nie roznia sie od happy tylko cena (tansze)to co pisalam
                  ze wydawalo mi sie ze przeciekla,juz wiem czemu po prostu zle ja zapielam (za
                  luzno)>W nocy moge spac spokojnie tez 12 godzin wytrzymuja,uwazam ze sa ok.
    • moniquev Re: pieluszki "cien" 07.04.06, 11:10
      witajcie mamusie
      czy moglabym sie dowiedziec w jakich sklepach mozna zakupic te pieluszki???
      pozdrawiam monika i stas 29.09.2005
      • malina.majka Re: pieluszki "cien" 07.04.06, 11:57
        Jak jestem w Pl to kupuje za 30 zl 56 sztuk ( W LIDLU tylko) ,na szczescie u
        nas w Anglii cena taka sama w przeliczeniu na funty, Pozdrawiamy!
        • liniosek Re: pieluszki "cien" 07.04.06, 12:31
          dolanczam sie z odpowiedzia "cien"tylko w lidlu .Ale skoro pmpersy za taka sama
          cene to zadna oszczednosc
          • malina.majka Re: pieluszki "cien" 07.04.06, 12:36
            Tyle ze my nie kupujemy z oszczednosci tylko u nas lepiej sie sprawdzily-nie
            przeciekaja,nie maja dziwnego zapachu jeszcze nieuzywane,maja lepsze rzepy smile
            Pozdrawiamy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka