Dodaj do ulubionych

H&M - wyprzedaż

14.04.06, 08:36
Byłam wczoraj w Olsztynie w H&M-ie i trafiłam na wyprzedaż - 50 % obniżki.
Przeceniona jest kolekcja z kubusiem, snoopym, supermanem i myszką mika no i
jeszcze inne rzeczy. Rozmiary od 56 do 86. W Olsztynie we wtorek ma byc
dostawa bo wszystko sprzedaje się jak świeże bułeczki.
Obserwuj wątek
    • lolita27 Re: H&M - wyprzedaż 14.04.06, 09:43
      A czy ktos byl a Warszawi w H&M np. Wola Park, czy tam tez mamy wyprzedaz??
      • paulinka84 Re: H&M - wyprzedaż 14.04.06, 09:46
        W moim mieście nie ma h&msad A kiedyś na allegro kupiłam świetnego pajaca z
        supermanem. Niestety wczoraj podczas prania załatwiłam go vanishem i są dziury:
        ( Szukałam takiego samego na allegro w większym rozmairze i nie masad Czy
        znalazłaby się jakaś chętna mama, której mogłaby kupić mi takiego samego?
        Wysłałabym fotkę o którego dokładnie mi chodzi i pieniązki wcześniej.
        Pozdrawiamsmile
        • w1paula Re: H&M - wyprzedaż 14.04.06, 10:48
          Wyślij na recepcja@elemis.alpha.pl i podaj mi swojego maila to wyślę ci zdjęcie
          pajaca co sama teraz kupiłam
          • aniapatryk Re: H&M - wyprzedaż 14.04.06, 17:51
            niestety bardzo ubolewam ze i u mnie niema h&m.sad.Moze ktos widzial tam pizamki
            na 80 cm?
            • kaliaa Re: H&M - wyprzedaż 14.04.06, 19:55
              ja bylam wczoraj w jankach w hm a pare dni temu w reducie i w obu sa wyprzedaze
              po 50% ale niewielu rzeczy takie koncowki, najczesciej male rozmiary max do
              86dla dziezynek sukienki, bluzeczki z dlugim rekawkiem i krotkim, czapeczki i
              fjne jesnsiki meskie tez dla hlopcow koszulki podnie i spodenki oraz czapeczki.
              aniu sa pizamki na 80 ze spidermanem i nie tylko z nim fajne za 30 zl i w
              ogole duo rzeczy ze spidem dla chlopcow portfel, wisiorki, czapeczki z
              daszkiem, klapki, sandalki fajne te rzeczy dla chlopcow ja zawsz patrze bo
              siostrzeniec ma fiola na punkci spideramana i co jakis czas mu kupuje cos.
              Jesli jestes czyms zainteresowana to jak bede w przyszlym tygodniu to moge Ci
              cos kupic, tylko musialabys wstepnie okreslic co. Moge tez zrobic zdjecia tel i
              przeslac Ci i zdecydujesz czy cos chcesz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka