Dodaj do ulubionych

coś na słoneczko :)

05.05.06, 10:19
Dziewczyny, kupiłam wczoraj mleczko (do opalania hihi niezłe) dla Maksa z
faktorem 60 - dr Eris - ale seria: LIRENE. Drrrrogie te kremidła jak nie wiem
co uncertain
polecam smile nie pachnie, nie ma barwników i dobrze się rozprowadza, dla Maksia
który nie lubi smarowania buzi - idealne smile
Obserwuj wątek
    • miodzio_k Re: coś na słoneczko :) 05.05.06, 11:07
      No właśnie ja wczoraj oglądałam linerie ale z faktorem chyba 40. Aptekarka
      powiedziała "ze w tych powyżej 50 jest strasznie dużo chemii i dystrybutor
      linerie poleca te do 50. No ale jeśli kotś chce to mże kupić i 100." No więc
      zastanawiam sięnad kupnem tej 40. Dobrze ze jest ktoś kto już te firmę sprawdził. smile
    • otaota Re: coś na słoneczko :) 05.05.06, 11:24
      my kupilismy nive sun z filtrem 25 mam nadzieję że będzie dobry
    • ania198 Re: coś na słoneczko :) 05.05.06, 11:47
      Jaka cena ?
    • on-na Re: coś na słoneczko :) 05.05.06, 13:12
      Ja dla siebie muszę kupować 60 albo i wyższe... Mam cerę delikatną i wygląda na
      to, że mała też smile, zresztą teraz to jak wszystkie dzieci ma skórkę
      mięciusieńką, gładziutką, cudo... oprócz miejsc zmienionych tym zapaleniem
      skóry. Ale ZAWSZE jak prosze w aptece o krem z faktorem 60 lub mocniejszy, to
      słsyzę : "A co to, do Afryki się pani wybiera? Przecież to za silne dla pani!".
      A potem czytam w rozmaitych piśmidłach, jak to farmaceuci służą radą i dobrą
      pomocą, tylko my, głupie ludzie, kupujemy kremy o zbyt niskim faktorze i potem
      przodujemy w Europie pod względem zachorowalności na raka skóry... taaa...
    • miodzio_k Re: coś na słoneczko :) 05.05.06, 15:49
      on-na być może masz rację. Znalazłam na forum kosmetyki dziecięce wątku na temat
      takich środków i oto co znalazłam. Nie tylko pani poleca max 60, poleca też
      środki z mineralnymi filtrami (to chyba zresztą oczywiste) to jeszcze podpowiada
      jak je nakładać, tzn. Pół godziny przed i dużo tak,ze jak się nałoży to skóra ma
      być biała. Wtedy jest dobrze.
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=503&w=37379356&v=2&s=0
      • guruburu Re: coś na słoneczko :) 05.05.06, 17:55
        ja kupilam musteli - ma faktor 50 i wszystkie inne 'bajery' wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka