mala67 30.05.06, 21:44 chcialabym kupic jakas fajowa spacerowe julii i tak sie zastanawiam czy wszystkie maja tylko opcje jazdy tylem do mamy? a moze jest jakas z obiema opcjami?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ninjo Re: spacerowka znowu 30.05.06, 23:00 my mamy Quinny Buzza, on ma obie mozliwosci, ale za to ma inne cechy, ktore mogla przeszkadzac, tzn.: - jest drogi, mi udalo sie kupic nowy na Allegro za 1130zl, ale zazwyczaj chodza po 1400zl - nie ma opuszczanego oparcia, tylko cale siedzisko jest regulowane. Czyli jezeli opuscimy siedziso do pozycji lezacej, to dziecko bedzie lezalo z uniesionymi nozkami. Podobno jednak jest to pozycja fizjologiczna, w kazdym razie Natalce nie przeszkadza - jest trojkolowcem, nie wszyscy lubia - ma duze tylne kola, ale przednie jest mniejsze, co moze utrudniac wjazdy na np. krawezniki. Ale trudno dostac spacerowke z duzymi kolami i bez duzych innych wad i w rozsadnej cenie do tego Odpowiedz Link Zgłoś
smeagoul Re: spacerowka znowu 31.05.06, 09:40 oto jakie udało mi się na szybko znaleźć: www.allegro.pl/item106289324_wozek_przekladana_raczka_wiosenna_promocja_.html www.allegro.pl/item106725765_wozek_baby_dreams_smart_2xgratis_wysylka_0zl.html www.allegro.pl/item106676794_wozek_maciek_super_cena_nie_przegap_.html www.allegro.pl/item106237125_venezia_peg_perego_wysprzedaz_kolorystyki_2005.html Odpowiedz Link Zgłoś
sdec Re: spacerowka znowu 31.05.06, 10:35 Podaję link, gdzie temat był poruszany: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=583&w=41137775&v=2&s=0 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=583&w=40594535&v=2&s=0 Z przekładaną rączką wózki są raczej negatywnie oceniane. Lepiej jest, gdy przekładane jest siedzisko. Jakiś czas temu interesowałam się taką spacerówką również. Wymieniony Quinny Buzz ma taką możliwość. Ciekawe są wózki Bebecar, lekkie, ale dość drogie. W sklepie widziałam wózek Espritt z przekładanym siedziskiem (wyglądał jak Bugaboo), bardzo lekko się prowadził, ale w opcji była również gondola. Ze standardowych spacerówk polecam: Peg Perego Pliko P3, PP Atlantico, PP A3, Jane Nomad (jak dla mnie super, ale duże gabaryty po złożeniu, dość lekki), Jane Carrera Pro. Te oglądałam i testowałam i moim zdaniem są godne polecenia, choć drogie. Odpowiedz Link Zgłoś
w1paula Re: spacerowka znowu 31.05.06, 11:16 Od niedawna jesteśmy z Hubciem właścicielami Teutonii MIstral. Szukałam właśnie takiej z przekładaną rączką. No i znalazłam. wcześniej miałam Emmaljungę gdzie było tylko przekładane siedzisko i to nie to samo. Od pierwszej jazdy zakochałam się w Teutonii. Przekładana rączka to rewelacja. Wózek prowadzi się dobrze z rączką zarówno z tyłu jak i z przodu. W ogóle to sam jedzie a mój mąż to mówi, że sam go ciągnie. Polecam go goraco. Aha, jest jeszcze Mistral S, który ma skretne koła ale sa one małe i wolałam nie ryzykować jazdy zima po moich zaspach. www.teutonia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mala67 Re: spacerowka znowu 31.05.06, 16:18 a czy mistral to tez spacerowa bo na tej stronce jest jako gondola..jakie to duze po zlozeniu?jak ie sklada? Odpowiedz Link Zgłoś
w1paula Re: spacerowka znowu 31.05.06, 19:55 Mistral to spacerówka, do której można dokupić miękki wkład dla maluszka. Składa się bez problemów, nie trzeba wypinac siedziska żeby złożyć. Tutaj lepiej widać całą spacerówkę. www.tanimarket.pl/go/_info/?id=2917 Odpowiedz Link Zgłoś
aniusza Re: spacerowka znowu 31.05.06, 20:31 Cześć Ewa, to ja Ania z ZG. Jest z przekładana raczką Peg Perego venezia . Ja tez myslałam o takiej z przekładaną raczka. W sumie wybrałam Peg Perego A3. Jest super. Jedzie tylko przodem. Ale mojej Ewce sie to podoba. Nie chce juz studiować mojej twarzy i jazdy tyłem do kierunku jazdy. W budce Peg Perego jest taka plastikowa szybka do podgladania smyka. P.S. Kupiłam w Dzidziusiu na Słowackiej. Pozdrawiam Ania z ZG Odpowiedz Link Zgłoś
mysunieczka Re: spacerowka znowu 31.05.06, 20:44 polecam mutsy, tyle, ze niestety drogi. ale bardzo funkcjonalny. Odpowiedz Link Zgłoś
mala67 Re: spacerowka znowu 31.05.06, 21:07 a co myslicie o tym(pomijajac to ze nie ma przekladanej raczki) www.bobowozki.pl/product_info.php?products_id=219 Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia81 Re: spacerowka znowu 31.05.06, 21:33 paula a czemu sprzedajesz ta swoja spacerowke na forum sprzedam wozki?tak z ciekawosci pytam bo mi sie podobaja? Odpowiedz Link Zgłoś
w1paula Re: spacerowka znowu 31.05.06, 23:23 Już nieaktualne.Chciałam sprzedać bo były plany przeprowadzkowe do bloku a do wnoszenia trochę za ciężki jest Mistral. No ale na szczęście plany uległy zmianie i wózeczek zostaje. Może trochę za szybko dałam to ogłoszenie. Jestem więc bardzo zadowolona, że wózeczek zostaje z nami. Odpowiedz Link Zgłoś