alfa36 01.06.06, 22:58 Tyle sie naczytalam o przyrządzaniu mrożonego groszku,a kupilam ... mrożoną fasolkę. Dlatego mam pytanie: dawałyście już? Jeśli tak, to jak zrobioną? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maretina Re: fasolka 01.06.06, 23:10 tak, jako dodatek do zupki jarzynowej( fasolka szparagowa), miksowalam. teraz rozdrabniam widelcem, jak wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: fasolka 01.06.06, 23:12 Dzięki za odpowiedź, jutro więc kolejna nowosć- fasolka. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: fasolka 01.06.06, 23:18 alfa36 napisała: > Dzięki za odpowiedź, jutro więc kolejna nowosć- fasolka. tylko musi byc bardzo mieciutka, zeby dawala sie rozgniesc. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: fasolka 01.06.06, 23:25 Na razie prawie wszystko miksuję. Obiadki daje mu sama i panicznie boję się, ze może mi się zadlawić. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: fasolka 01.06.06, 23:29 alfa36 napisała: > Na razie prawie wszystko miksuję. Obiadki daje mu sama i panicznie boję się, ze > może mi się zadlawić. nie boj sie. dziecko w pewnym wieku lapie odruch zucia. musisz dac szanse na wyrabiane tego. Odpowiedz Link Zgłoś
aciki Re: fasolka 02.06.06, 22:59 My juz nie miksujemy, scieram warzywa na tarce i gotuję, oczywiście ziemniaka czy kalafiora nie miksuję, ani groszku, hihi. Potam zgniatam troche widelcem. Mięsko siekam. Maksio gryzie wszystko dzielnie swoim jednym zębem... Odpowiedz Link Zgłoś