topola4 14.10.06, 16:46 Macie jakieś sprawdzone i niedrogie sklepy z ekologiczną żywnością? Chciałabym córci sama gotować obiadki, a nie mam gdzie kupić warzyw. Chodzi mi o sklepy w Warszawie. Z góry dziękuję za informację Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maalgo Re: Sklepy z ekologiczną żywnością 16.10.06, 19:54 Moi znajomi zaopatruja coreczke w sklepie ekologicznym, ul. Pasaz Ursynowski 7 i zanych negatywnych objawow nie odnotowali, tez sie tam wybieram, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
emmilka Re: Sklepy z ekologiczną żywnością 17.10.06, 08:10 znajoma mowila mi o jakims sklepie na Wilczej, miała wysłać adres... tylko na razie go nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
psy01 Re: Sklepy z ekologiczną żywnością 03.03.16, 20:40 www.ekojarzyna.pl internetowy sklep z ekologiczną żywnością i kosmetykami Odpowiedz Link Zgłoś
nomada3 Re: Sklepy z ekologiczną żywnością 31.05.16, 12:04 Może lepiej zamawiać w sklepie internetowym? Ja polecam tobio.pl, mają duży asortyment Odpowiedz Link Zgłoś
good79 Re: Sklepy z ekologiczną żywnością 02.07.16, 15:43 Polecam Sklep z Certyfikowaną Żywnością Konopną. Nowa szybko rozwijająca się branża w Polsce. Poza zdrową żywnością maja także produkty lecznicze z zawartością CBD. Oleje CDB, pasty CBD oraz kosmetyki o niesamowitych właściwościach leczniczych. Praktycznie codziennie nowe produkty i fachowe doradztwo i posiadają sklep stacjonarny we Wrocławiu. www.cannamos.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ironicsmile Re: Sklepy z ekologiczną żywnością 04.08.16, 11:50 Zapraszamy do sklepu ze zdrową żywnością. Sklep internetowy: efektfoods.pl/ , stacjonarny: ul. Gryfa Pomorskiego 79 w Gdyni. Na miejscu porady, ciekawostki na temat produktów, przepisy na potrway z superfoods, umieszczone również tu: www.fb.com/Efekt.Centrum Asortyment jest konkurencyjny cenowo więc warto zajrzeć Naszą największą zaletą jest to, że praca jest naszą pasją! Odpowiedz Link Zgłoś
wegiel81 Re: Sklepy z ekologiczną żywnością 08.09.16, 18:10 Czasem warto kupować w sklepach w sieci, tam są tańsze ceny. Polecam www.ecoRecepta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kami.raj Re: Sklepy z ekologiczną żywnością 21.03.17, 17:03 Kupuje ekologiczne produkty na www.ezielarnia.com.pl Sprawdzone, czyste i naturalne suplementy diety, zioła, kosmetyki naturalne, chemia gospodarcza eko no i żywność ekologiczna, wszystko w jednym miejscu, szczerze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
pololp Re: Sklepy z ekologiczną żywnością 25.04.17, 15:05 Polecam sklep z eko produktami chemią żywnoscią i kosmetykami ktory mieści się na wysokim stoczku w stokrotce nazywa sie ECOLAND fajnie zaopatrzony i dobre ceny w porównaniu do inncy sklepów Odpowiedz Link Zgłoś