anetpo1 23.11.06, 13:25 witam moj Igorek urodzil sie 17 lutego i martwi mnie troszke bo nie ma jeszcze ani jednego ząbka.Pieknie raczkuje wstaje przy kazdym mozliwym mebelku ale o ząbkach nic nie wiadomo.Czy wasze pociechy maja juz zeby??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anetpo1 Re: brak ząbków:) 23.11.06, 13:26 mialam ten post dolączyc lutowych dzieciaczków i nie wyszlo::::::: Odpowiedz Link Zgłoś
alza73 Re: brak ząbków:) 27.11.06, 09:55 Mój Michas miał co prawda pierwsze ząbki w okolicy 6 m-ca, ale córeczka kuzynki kończyła roczek nie mając ani jednego. Zaraz po skończeniu roczku zaczęły się pojawiać i teraz ma już wszystkie. Nie ma czym się przejmować. Odpowiedz Link Zgłoś
leedeczka Re: brak ząbków:) 28.11.06, 21:08 U mojej córeczki pierwszy ząbek pojawił się około 10 miesiąca życia. Też się martwiłam, ale lekarz mnie uspokajała. Nie martw się, wyjdą! Odpowiedz Link Zgłoś
vicki1x Re: brak ząbków:) 01.12.06, 15:59 Hejka Moja Zuzka ma roczek i tylko jednego ząbka. Spokojnie kiedyś wyjdą Odpowiedz Link Zgłoś
km1411op.pl Re: brak ząbków:) 02.12.06, 22:25 Mojemu maluszkowi też się nie spieszyło z perełkami.Już myślałam że coś zaniedbałam w trakcie ciąży, ale pokazały się aż dwa ok. 9 miesiąca.Co do psotnikowania to się rozwija rewelacyjnie ale za to pomimo że ma już roczek i dwa tygodnie to jeszcze nie chodzi i zauważyłam, że jest trochę do tyłu pod różnymi względami.Mam nadzieję że to nadrobi, chociaż czasami się martwię że inne maluszki w jego wieku potrafią o wiele więcej.Najwidoczniej wydłuża sobie okres dzieciństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna14 Re: brak ząbków:) 12.12.06, 21:50 Mojej Lauruni pierwszy ząbek wyszedł jak miała roczek. Później reszta wyrosła bardzo szybko.Więc nie denerwuj się, napewno wszystko jest w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
anetina Re: brak ząbków:) 13.12.06, 13:23 siostrzenica z lutego ma już dwa żabki ale mój Mały miał pierwszego zabka dopiero skończywszy 11 miesięcy Odpowiedz Link Zgłoś
dorka94 Re: brak ząbków:) 14.12.06, 22:19 Cześć..Jestem mamą Kubusia ur.11 lutego.Mamy też mały problem z ząbkami.Czekamy na nie i powiem szczerze,martwie się,że ich jeszcze nie maObawiam się że jak zaczną wychodzić to wszystkie na raz i to będzie ból...i nie przespane noce... ale jeden plus w tym taki,ze przezuwa moj maluszek tak slodko jak 70(cio)latka bez szczeki,takie wysokie ma ruchy rzuchwy i to jest wlasnie pocieszne.Pozdrawiam wszystkie szczerbole ) Odpowiedz Link Zgłoś