Dodaj do ulubionych

brak ząbków:)

23.11.06, 13:25
witam moj Igorek urodzil sie 17 lutego i martwi mnie troszke bo nie ma jeszcze ani jednego ząbka.Pieknie raczkuje wstaje przy kazdym mozliwym mebelku ale o ząbkach nic nie wiadomo.Czy wasze pociechy maja juz zeby???
Obserwuj wątek
    • anetpo1 Re: brak ząbków:) 23.11.06, 13:26
      mialam ten post dolączyc lutowych dzieciaczków i nie wyszlo:::::::sad
      • alza73 Re: brak ząbków:) 27.11.06, 09:55
        Mój Michas miał co prawda pierwsze ząbki w okolicy 6 m-ca, ale córeczka kuzynki
        kończyła roczek nie mając ani jednego. Zaraz po skończeniu roczku zaczęły się
        pojawiać i teraz ma już wszystkie. Nie ma czym się przejmować.
        • leedeczka Re: brak ząbków:) 28.11.06, 21:08
          U mojej córeczki pierwszy ząbek pojawił się około 10 miesiąca życia. Też się
          martwiłam, ale lekarz mnie uspokajała. Nie martw się, wyjdą!
          • vicki1x Re: brak ząbków:) 01.12.06, 15:59
            Hejka
            Moja Zuzka ma roczek i tylko jednego ząbka. Spokojnie kiedyś wyjdą smile
        • km1411op.pl Re: brak ząbków:) 02.12.06, 22:25
          Mojemu maluszkowi też się nie spieszyło z perełkami.Już myślałam że coś
          zaniedbałam w trakcie ciąży, ale pokazały się aż dwa ok. 9 miesiąca.Co do
          psotnikowania to się rozwija rewelacyjnie ale za to pomimo że ma już roczek i
          dwa tygodnie to jeszcze nie chodzi i zauważyłam, że jest trochę do tyłu pod
          różnymi względami.Mam nadzieję że to nadrobi, chociaż czasami się martwię że
          inne maluszki w jego wieku potrafią o wiele więcej.Najwidoczniej wydłuża sobie
          okres dzieciństwa.
          • ariadna14 Re: brak ząbków:) 12.12.06, 21:50
            Mojej Lauruni pierwszy ząbek wyszedł jak miała roczek. Później reszta wyrosła
            bardzo szybko.Więc nie denerwuj się, napewno wszystko jest w porządku.
    • anetina Re: brak ząbków:) 13.12.06, 13:23
      siostrzenica z lutego ma już dwa żabki

ale mój Mały miał pierwszego zabka dopiero skończywszy 11 miesięcy
      • dorka94 Re: brak ząbków:) 14.12.06, 22:19
        Cześć..Jestem mamą Kubusia ur.11 lutego.Mamy też mały problem z ząbkami.Czekamy
        na nie i powiem szczerze,martwie się,że ich jeszcze nie masadObawiam się że jak
        zaczną wychodzić to wszystkie na raz i to będzie ból...i nie przespane noce...
        ale jeden plus w tym taki,ze przezuwa moj maluszek tak slodko jak 70(cio)latka
        bez szczeki,takie wysokie ma ruchy rzuchwy smile i to jest wlasnie
        pocieszne.Pozdrawiam wszystkie szczerbole smile)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka