Dodaj do ulubionych

Dziś zaczynam 35 tydzień :)

02.01.07, 09:05

Obserwuj wątek
    • kfilka Re: Dziś zaczynam 35 tydzień :) 02.01.07, 10:45
      Misia, jeszcze 2 tygodnie i dzidzia donoszona będzie, jeeeeej smile)
      • misia9944 do kfilka 02.01.07, 14:11
        Dzis bylam u zwyklej lekarki i ona do mnie "jeszcze Pani chodzi" a ja no
        jeszcze tongue_out pytala ktory tydz mowie ze 35 a ona ze spokojnie mozna rodzic juz w
        36 i dzidzius jest donoszony ! ale mowila ze lepiej zeby do 38 posiedzialo.
        jupik to i tak juz szybko.
        • kfilka Re: do kfilka 02.01.07, 14:29
          Moja przyjaciółka, która miała problemy z donoszeniem, modliła się, by dotrwać do 34 tygodnia - podobno już wtedy płucka dziecka w dużej większości potrafią sobie radzić same, a to jest najważniejsze.
          Ale fakt faktem, ciąża nie bez przyczyny trwa zwykle 38-40 tyg. Niech sobie siedzą maluszki w tych naszych brzuszkach, ile im pasuje, byle by całe i zdrowe nas na tym świecie przywitały wink.
          Ale swoją drogą, ja się taka "młoda" i trochę "w tyle" czuję, jak widzę, że już niektóre mamy 9ty miesiąc zaczęły. A my DOPIERO 33 tydzień od wczoraj...
        • marysiowamama ja od poniedz.36tc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.01.07, 14:53
          Mnie lekarz też to mówił. To dla mnie pocieszające bo wczoraj zaczęłam 36tc i
          mam nadzieję że jeśli tylko dzidzia wagowo będzie przystosowana to szybciutko
          wyskoczy ze mnie bo juz naprawde mam dosyć.
          • misia9944 Re: ja od poniedz.36tc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.01.07, 18:33
            Ja tez bym chciala moze sie nawet urodzic pod koniec stycznia to i tak bedzie
            38-39 tydz. Moze nawet za 2 tyg. Mi coraz ciezej !!!!!
            I 6 razy na dzien mi brzuch twardnieje jak nie wiecej !!!!
    • buska_77 Re: Dziś zaczynam 35 tydzień :) 02.01.07, 11:11
      Ja 34 i nie wiem kiedy to zlecialo...
      Zjednej strony chce juz tulic swojego synusia i nie moge sie doczekac porodu,a
      z drugiej,przeciez tak cudownie jest byc w ciazy!!! smile
      • dziegielek Re: Ja jutro kończe 35 tydzień 02.01.07, 21:10
        Tak jak w temacie i pragnę, żeby styczeń szybko minął. Dłuży mi się i co drugi dzień śni mi się porodówka(koszmar)
        • donzab81 Re: Ja dzisiaj zaczynam 35 tydzień:) 04.01.07, 10:21
          Tak jw -aby do końcasmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka