emmilka 05.01.07, 11:29 robia Wasze dzieciaki? Troche sie martwie czy 3-4 dziennie to nie za duzo... konsystencja plastelinowa... w normie? martwic sie? do lekarki ide dopiero po badaniach krwi... co myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agakapcia Re: ile kupek? 05.01.07, 11:43 myślę że jeśli nie stęka nie przejawia jakichś objawów pobolewania to jest ok i nie masz się co martwić.. u nas to zależy co zjemy czasem są 4-5 na dobę a czasem tak jak dziś drugi dzień cisza... dopóki mały nie marudzi i nie skarży się na brzucholek to odpuszczam _______________ pozdrawiam aga Odpowiedz Link Zgłoś
andzik27 Re: ile kupek? 05.01.07, 12:26 u nas też różnie, czasem dwie, a czasem ani jednej... dodam, iż karmienie mamy mieszane - tzn. czaem jeszcze cycuś. Podobno w karmieniu mieszanym może tak być. Odpowiedz Link Zgłoś
khanka74 Re: ile kupek? 05.01.07, 14:39 Moja zazwyczaj robi 2-3 dziennie, ale zdaza sie i 4 ry ale mniejsze, tez jestesmy juz na koncówce cycusia, wiekszosci mleczko i kaszki Odpowiedz Link Zgłoś
zu2ka Re: ile kupek? 05.01.07, 16:32 4-5 małych kupek dziennie, a w inny dzień jedna mała Odpowiedz Link Zgłoś
september_77 Re: ile kupek? 05.01.07, 17:32 U mojej Julii 2 dziennie, w porywach do 3. Myślę, że 3-4 to bardzo dobry wynik)), czemu się więc martwisz? Odpowiedz Link Zgłoś
emmilka Re: ile kupek? 06.01.07, 11:03 co do kupek, to chyba jakis komentarz mojej mamy.... a tak w ogole ostatnio cos mnie niepokoi - moze to kwestia braku stabilnosci emocjonalnej Erwa (od placzu do smiechu) a nie objawow fizycznych... sama nie wiem dzieki za odpowiedzi - uspokoiłam sie :o) (Erw tez jeszcze na cysiu plus kaszki i zupki) Odpowiedz Link Zgłoś
kkatie Re: ile kupek? 07.01.07, 14:28 ooo, duzo. 3-4 to norma. ktoregos dnia udalo sie zrobic z 6 ) smiejemy sie z mezem, ze maly robi 3 dziennie, a starszy raz na 3 dni Odpowiedz Link Zgłoś