Dodaj do ulubionych

No ja juz wiem na czym stoje :)

15.02.07, 21:10
Witam pod wieczór smile

Dzwoniłam do szpitala tam gdzie chce rodzic z zapytaniem ile dni po terminie mam sie zglosic, położna powiedziala ze jak sie nic nie bedzie to mam przyjechac w poniedzialek najlepiej rano, bo przez weekend i tak nic nie zrobia. Chyba ze bym zaczela rodzic to mam sie stawic wczesniej. Od razu lepiej jak sie wie na czym stoi. Jak cos to po 8 rano w poniedzialek jedziemy smile hehe maz cos niezadowolony ze od 19.02 juz dzidzia bedzie miala znak zodiaku Rybaka, a nie Wodnik jak on hihihih. A moja mama jest rybka i to sa bardzo fajni ludzie smile
Mi to obojetne czy wodnik czy rybka, juz sie nie umie doczekac Dzieciaczka. Jak pomysle ze gora jeszcze 3 dni w domku, a potem juz szpital-i spotkanie z mala to od razu mi lepiej!!!
Ciekawe co w poniedzialek powiedza, czy beda wywolywac w ten dzien czy nie.
Jedna Wielka Niewiadoma hehe.
Buziaczki !!!!
Obserwuj wątek
    • dragonflyyy Re: No ja juz wiem na czym stoje :) 16.02.07, 01:36
      smile
      ja mam termin na 25.02, moj chłopak ma urodziny 22 i zapowiedział juz że 21
      zaczniemy wywoływać naturalnymi metodami, żeby nasza kochana kluska miała razem
      z tatą urodziny
      pozdrawiam
      • mo1717 Re: No ja juz wiem na czym stoje :) 16.02.07, 10:18
        a nasz Adaś z 19 jest i w sumie niewiadomo czy wodnik czy ryba.... zależy w którym horoskopie big_grin jak urodzisz 19-go to i mama i mąż bedą zadowoleni hihihismile
        ja też sie szykuję juz na moją godzinę zero, nadchodzi wielkimi krokami... dziś w nocy skurcze nie dały mi pospać i tylko mam nadzieję ze to nie był fałszywy alarm...
        Pozdrowionka!!!!
        • kfilka Re: No ja juz wiem na czym stoje :) 16.02.07, 10:37
          My wczoraj na ostatniej przed porodem (mam nadzieję wink) wizycie byliśmy. Termin z OM na 27.02 i zdaje się, że dotrwamy, bo szyjka długa i twarda (choć lekarz podniósł na duchu, że to może z dnia na dzień się zmienić,hmm).
          Poprosiłam o wymaz i zlecenie badania pod kątem paciorkowców - wzięłam sobie do serca, co Marysiowamama i inne dziewczy mówiły - i wiecie co, chyba gdyby nie było męża, to lekarz wybiłby mi z głowy to badanie.
          Oczywiście mówię to złośliwie, położnicy chyba w większości nie zdają sobie sprawy, że to badanie może ratować życie malucha!

Pozdrawiamy!
    • marysiowamama Re: No ja juz wiem na czym stoje :) 16.02.07, 10:25
      No to w pon.będziemy myślami z TOBĄ. Trzymam kciuki.
      • misia9944 Dziękuje 16.02.07, 12:08
        Choc wolalabym zeby zaczelo sie samo.
        • dakota123 Re: Dziękuje 16.02.07, 13:23
          No to w weekend musisz męża wymęczyć - naturalne metody są najlepszewink)
          Jak to nic nie da to w poniedziałek kciuki trzymam!!
    • polka_80 Re: No ja juz wiem na czym stoje :) 16.02.07, 18:15
      u nas zgodnie z terminem właśnie wychodziło na rybkę, a ja jak Twój mąż wolałam
      mieć wodniczka, w sumie beż większych powodów, no i Jasio nasz się zdecydował
      jednak na przyjście na świat we wtorek no i mamy wodniczka

pozdrawiamy i życzymy powodzenia i zdrowiutkiej dzidzi
    • pinacolada77 Re: No ja juz wiem na czym stoje :) 17.02.07, 14:54
      Misiu trzymaj sie, będę o Tobie myśleć w poniedziałek.
      Mam nadzieje ze skurcze przejdą bezboleśnie a poród szybciutkowink)
      • misia9944 pinacolada77 17.02.07, 15:04
        Dziekuje, nie wiem czy w poniedzialek zrobia cos ze mna czy dopiero w inny dzien...hmm a moze dzis w PEŁNIE malenstwo wyjdzie smile
        • pinacolada77 Re: pinacolada77 17.02.07, 15:08
          Najlepiej jak samo wyjdzie to znacznie lepsze niż wywołanie.
          Ale bedzie dobrze te istotki w brzuszkach to madre dzieciaczkiwink)
          Trzymama kciuki więc żeby do poniedziałku było już po bólu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka