Dodaj do ulubionych

Śluz w kupce?!

08.03.07, 18:11
Moj synek robi wodniste kupki.byłam u pediatry i powieziała ze w kupce jest sluz.
Kazał podawac Lakcid. Ja jakos nie widze poprawy. Kupki fakt sa żólte, zawierają małe grudki ale ten sluz jest nadal.

no i oczywiscie jest płacz. Spi spi i nagle zaczyna płakac , cały czerwony sie robi.
Podawłam mu esputicon ale jakos nie widziaam poprawy. Teraz podaje mu Grip water -czy jakos tak, ale daje mu łyzeczke dziennie bo
nie chce go faszerowac specyfikami.

I nie wiem własnie co robic. Dawac mu wiecej tej koperkowej wody?

On ma dopiero 5 tyg.

Co z tym sluzem ?Od czego on sie pojawia? Moze mały ma na cos alergie?

Kurcze ja jem mało co , bułke z szynką jakaś parówka cielęca, wołowinka na obiad, gotowana marchewka,bułka słodka z jabłkami i
tyle.

Mało jem nabiału prawie wcale. Pije za to bardzo duzo bo ciagle chce mi sie pic. Najczesciej pije herbate zieloną i wodę z sokiem
malinowym i mineralną.

Co w tym moze uczulac? Macie jakies pomysły?
Obserwuj wątek
    • pinacolada77 Re: Śluz w kupce?! 08.03.07, 18:15
      Jem identycznie, i Masza też robi podobne kupki. Też czasem stęka wtedy ja
      rozbieram do nyguska kłade do łóżeczka i pomagam ze tak powiem jej w kupkach.
      Bez pampersów jej lepiej idzie .
      Głaszcze po brzuszku, podnosze nóżki i pupcie i zazwyczaaj sie udaje.
      Lekarz na wizycie - akurat zrobiła przy badaniu eleganckiego kupsztalka
      stwierdził że bardzo ładna i zdrowa kupka.
      Także już sama nie wiem.
      za dużo koperkowej herbatki też nie jest dobrze.
    • marysiowamama Re: Śluz w kupce?! 09.03.07, 10:12
      U nas tez się pojawia. Wiem od lek że śluz prawie zawsze jest jak dziecko ma
      katar.
      • blumch Re: Śluz w kupce?! 09.03.07, 10:20
        Hm zaskoczyłas mnie ztym katarem. Ja nie widze u mojego misia kataru no pozatym ze bardzo mu furczy w nocy w nosie i rano wyciagam mu spiki tez które mu tam furcza ale z nosa sie nie leje wiec nie wiem jak ten katar powinien wygladac.
    • blumch Re: Śluz w kupce?! 13.03.07, 10:57
      up

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka