dziubasek_ona 09.03.07, 10:39 KIEDY CHRZCICIE SWOJE POCIECHY? Ja z mężem byłam wczoraj u księdza i zaklepaliśmy termin na 9 kwietnia - drugi dzień Świąt Wielkanocnych Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anntenka 8 kwietnia 09.03.07, 11:12 u nas w parafii chrzciny sa w pierwszy dzien swiat a obiada kafe i ciacho bedziemy jesc w knajpie bo chalupa mala a mnie do tego nie chce sie zapierdzielac z obiadem dla 14 osob )) Odpowiedz Link Zgłoś
an555 Re: My tez 9 kwietnia 09.03.07, 14:53 My tez ochrzcimy bJulcie w drugie swieto Odpowiedz Link Zgłoś
my_cha1 Re: 8 kwietnia 09.03.07, 18:46 ja tak jak anntenka i to w tej samej parafii, tak więc się spotkamy )) obiadek też planowałam w knajpie (o ile sie taka znajdzie), a słodkości i ew. kolację, to już w domku u rodziców Odpowiedz Link Zgłoś
kania_kania nie szybko :) 09.03.07, 16:06 Jak Mala bedzie miala 5-8 lat - przed I Komunia. Juz widze reakcje rodzinki na nasza decyzje... Kania Odpowiedz Link Zgłoś
bocianowa Re: SAKRAMENT CHRZTU 09.03.07, 17:51 My dopiero planujemy w czerwcu (najprawdopodobniej w Boże Ciało ) Planujemy wynająć restaurację z ogrodem, mamy nadziję, że będzie cieplutko, a jak nie to odbędzie się w środku. Niestety najbliższa rodzinka liczy u nas 40 pare osób (z dziećmi) w domu się nie zmieszcza, a i gotować na tyle osób nie mam ochoty. Na szczęście moja mama i teściowa obiecały się dorzucić na sfinansowanie imprezki Odpowiedz Link Zgłoś
donzab81 Re: SAKRAMENT CHRZTU 09.03.07, 17:52 My mamy plan w czerwcu w pierwszy weekand. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 Re: SAKRAMENT CHRZTU 09.03.07, 20:03 W pierwszą niedzielę maja - chrzciny i Komunia Julki za jednym zamachem. Odpowiedz Link Zgłoś